macu46 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Witam, czy ktoś może pomóc i podpowiedzieć jaka skrzynia siedzi w moim aucie ? Pacjent gc sti 98 jdm. Na skrzyni biegów odczytać mogę jedynie "FM-7...", dalej nic nie widać. Poszukuję widełek pierwszego i drugiego biegu - mam sprzedającego, ale żeby być pewnym zakupionej części podobno jest potrzebny numer skrzyni. W serwisie natomiast mogę zamówić wskazaną część, ale czas oczekiwania to ok. 3 tygodnie. Pytałem, czy z jakichś wersji gt takie widełki będą pasować, ale niestety serwis nie jest w stanie tego powiedzieć. Wolałbym tyle nie czekać te 3 tygodnie, tylko kupić używaną część od ręki Dodaję fotki połamanych widełek, może będą pomocne. macu46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabat Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Jak nie miałeś dccd to seryjnie siedzi TY752VBCAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Nr skrzyni Jest na obudowie"dzwonie" i nie wiem czy tez nie jest na tabliczce na kielichu. Jak znajdziesz nr to ctrl+g na tej stronie http://home.gci.net/~cowdookey/818/TransmissionIDChart_Public.pdfW mojej skrzyni to wyglądało identycznie pewnie z innych 5mt podejdzie ale nie ręczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts