mRoZiOo Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 (edited) Je Je Je je Jest Imprezka, tak to idzie Witajcie.Po latach jeżdżenia Roverem, którym wstyd było się gdziekolwiek pokazywać, w końcu kupiłem samochód, w którym czuje się świetnie.MODEL:Subaru Impreza GD Wagon 2006 - HAWK-eyeSILNIK:2.0 benzyna wolnossąca świeżo zalana MillersemPlany: brakUKLAD DOLOTOWY:- SeriaPlany: brak.UKLAD WYDECHOWY:był: Cały seryjny wydech z końcowym od WRXjest: nowy kolektor różnoodległościowy + końcowy magnexa. Efekt: Piękny Bulgot ELEKTRONIKA:- SeriaPlany: BrakUKLAD NAPĘDOWY:- Seria AWD (4x4)Posiadam wersję z Reduktorem.ZAWIESZENIE:- Seria...i tak zostanie!OPONY i FELGI:- felgi PLW (pro-line wheels) 16" (zima)Plany: OEM felgi 17" w kolorze złotym na latoUKŁAD HAMULCOWY:- SeriaBODY-KIT:- Samochód przemalowany w najładniejszy kolor WR Blue Mica z wersji WRX- Tylna lotka od WRX- Chlapacze- fake'owy wlot na masce jak w WRX- kilka stickerówPlany: Dolna lotka na klapę. ŚRODEK:- Seria, czyli typowy, surowy japoniec, który wygląda jak samochód z 98 roku Plany: Wymiana nadpalonych papierosami elementów tapicerki.CAR-AUDIO:- SeriaPlany: Brak - Bulgot jest moim Car Audio MOC:- Seria 160 KMPlany: Brak. Nic na siłę bo przesiadłem się z 75 KM, a samochody mocniejsze niż Subaru mam w pracy Edited July 4, 2019 by mRoZiOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombur Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Gratulacje. Pomyśl nad felgami juz teraz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberto555 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Remap w wolnossaku? Da się coś mocy na tym ugrać w ogóle? Ładne auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 No właśnie się dowiaduje powoli na tym forum, że raczej nic tu nie wymodzę. A na złotych felach auto wyglądało tak (właściciel kupuje taką samą tylko WRX, więc zostawił je sobie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Plany: jedyne co, to wrzucę sportowy filtr powietrza w oryginalną puszkę bessęsu, równie dobrze możesz naklejkę 'TURBO" zapodać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Bardziej chodzi mi o efekty dźwiękowe. Nie będzie nawet i tego ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leon Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 Dla efektów dźwiękowych popracuj nad wydechem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 W sensie, żeby bulgotało? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 O stary Zrobiłeś ten sam błąd co ja. Jak Subaru to nie ssak, ale o tym przekonujesz się dopiero trochę po zakupie. Swoją drogą ładna, zgrabna Gratuluję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
docencik12 Posted May 2, 2015 Share Posted May 2, 2015 (edited) Fajnie, że są ludzie co tak bardzo podniecają się wolnym ssakiem w kombi ( ważne, że chociaż niebieski). Pewnie jakby to był sedan w turbo to już byś zszedł z tego świata na zawał. Gratuluję wstrzemięźliwości i wyczucia co do swoich możliwości zdrowotnych. Sorki za sarkazm ale uwierz, że nie ma czym się podniecać, zauważysz to wcześniej niż myślisz. Ale jedyne co teraz najważniejsze - masz SUBARU Edited May 2, 2015 by docencik12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 2, 2015 Author Share Posted May 2, 2015 Yyyyy coz za pewnosc wypowiedzi:) To napisze jak jest. Gdyby to był kombi w turbo to tak- zszedlbym z tego świata Impreza Sedan nigdy tak mi się nie podobał jak kombiaczek. A czy ten zakup to błąd to bym się kłócił... od czegoś trzeba zacząć przygodę z tą marką Doskonale zdaje sobie sprawę ze apetyt rośnie w miarę jedzenia. Nie będę miał za to problemu z wyborem następcy. Juz dzisiaj wiem ze następną będzie pssssst psssssssst:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolnemiasto Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 2006 rok (wersja już z EagleEye) - co to? może miałeś na myśli hawkeye? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Yyyyy coz za pewnosc wypowiedzi:) To napisze jak jest. Gdyby to był kombi w turbo to tak- zszedlbym z tego świata Impreza Sedan nigdy tak mi się nie podobał jak kombiaczek. A czy ten zakup to błąd to bym się kłócił... od czegoś trzeba zacząć przygodę z tą marką Doskonale zdaje sobie sprawę ze apetyt rośnie w miarę jedzenia. Nie będę miał za to problemu z wyborem następcy. Juz dzisiaj wiem ze następną będzie pssssst psssssssst:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 2006 rok (wersja już z EagleEye) - co to? może miałeś na myśli hawkeye? Buahahah masz racje! Ale wtopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
stick Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 psssstttt ,psssssssssttt nie idz lepiej tą drogą... pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bright Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 2006 rok (wersja już z EagleEye) - co to? może miałeś na myśli hawkeye? Od kilku osób też słyszałem taką nazwę, widocznie coś w tym jest . Link to comment Share on other sites More sharing options...
thearchitect Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 (edited) 2006 rok (wersja już z EagleEye) - co to? może miałeś na myśli hawkeye? Od kilku osób też słyszałem taką nazwę, widocznie coś w tym jest . orzeł czy jastrząb, jeden pies Edited May 4, 2015 by thearchitect 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 (edited) Fajny hawk i widać, że zadbany Gratulacje zakupu i radości z użytkowania A co do kolegów narzekających, że wolnyssak to bez przesady 4 lata jeździłem bugeye n/a i bardzo fajnie wspominam ten czas Też teraz przesiadłeś się na auto mocniejsze o 100 KM to też czuć różnicę i napęd swoje robi Jedno z nie wielu kombi, które mnie się podoba według mnie warto by było przyciemnić szyby z tyłu Edited May 7, 2015 by Krzychu91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek J Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Gratulacje! Sam mam podobnego hawka 2.0r kombi, ale w jeszcze mniej ekscytującej konfiguracji - srebrny, 100% seria i na oryginalnych 16. Właśnie mija rok i 20k km i powiem Ci, że ciągle mnie tak samo cieszy jak w dniu zakupu. I tego tez tobie życzę Kombi z dużą lotką z profilu jest dużo ładniejsze od sedana IMO. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 (edited) Dziękuje za dobre słowa. Póki co nic nie dzieje się w temacie - kupiłem też drugie auto dla żony i muszę tam inwestować. Jedyne co zrobiłem przy Subarynce ( prócz cieszenia się jazdą ) to pomalowanie wnętrza fake'owego wlotu na masce na czarny mat - wygląda bardziej jak oryginał oraz ściągnięcie żółtych naklejek z drzwi. Niestety na masce i na klapie (szczególnie na klapie) były duże placki po odpadniętym lakierze bezbarwnym, dlatego byłem zmuszony to jakoś zakleić... No i na koniec świnka na lusterku - gdybym mógł, to zostawiłbym tylko tą świnkę z naklejek. W najbliższych planach mam oddanie samochodu do magika, żeby wyciągnął mi 3 wgniotki z maski (akurat centralnie pod nimi znajduje się wzmocnienie maski :/ ) Edited May 15, 2015 by mRoZiOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszykbb Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Z czego jest ten wlot na masce? Bo nie wygląda jak z hawka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 (edited) Nie mam pojęcia...kupiłem samochód z taką maską Widziałem raz subaru z bardzo podobnym wlotem ale nie przypomnę sobie teraz jaki to był model konkretnie. EDIT: Przeglądam fotki i wszystko wskazuje na to,że to wlot z Bugeye. Edited June 6, 2015 by mRoZiOo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted June 14, 2015 Author Share Posted June 14, 2015 Moje miłości 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamooth Posted June 17, 2015 Share Posted June 17, 2015 Niezła sesja zdjęciowa mam podobną modelkę tylko troszkę młodszą ale "subaru" wypowiada płynnie Autko fajne, widać że zadbane, n/a też daje fun. A co dolega lewemu halogenowi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted June 18, 2015 Author Share Posted June 18, 2015 Właśnie muszę sie przyjrzeć bo pożółknięty jest. mam to w planach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts