blade Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited) Witam Ile kosztuje wymiana sprzęgła wiskotycznego w legacy 2.5 Na, w aso i w nie aso? Chodzi mi o cenę robocizny(bez demontażu skrzyni). Ile może kosztować wisko do regeneracji? Edited April 29, 2015 by blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 500/nie wiem/600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Używane wisko do regeneracji około 600 zł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedimy99 Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Ile może kosztować wisko do regeneracji? Po co kupować do regeneracji jak możesz zregenerować swoje , i trwa to krótko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Chodzilo mi raczej o samą usługę regeneracji, popatrz na allegro. Ja do siebie kupiłem używaną za 550, o ile pamiętam, po 65kkm nadal jeździ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilerzpruszkowa Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Lepiej zregenerować jak kupować używkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted April 29, 2015 Author Share Posted April 29, 2015 Wisko kupie raczej nowe, bo o regenerowanych słyszałem rożne opinie.. używane do regeneracji coś by było warte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Wisko kupie raczej nowe, bo o regenerowanych słyszałem rożne opinie.. używane do regeneracji coś by było warte? To tak jak z maglownicą - uda się abo nie. Pochodzi rok, może nie........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts