Lopez Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Panowie mam problem, na jednym błotniku z tyły wyszły mi dwa bąble. Jeżdżę z tym ale jednak chciałbym już to zrobić. Możecie mi powiedzieć gdzie dostane takie reperaturki do tylnych błotników do Imprezy GD sedan? Ewentualnie co można dopasować? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lopez Posted May 3, 2015 Author Share Posted May 3, 2015 Nikt nic nie wie gdzie mogę takowe dostać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Chyba nie produkuje nikt..ale ja nie wiem, tez bym potrzebowal w sumie Link to comment Share on other sites More sharing options...
akir Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Na zamówienie robią na pewno. Czytając różne tematy ktoś wspominał ze pasują od jakiegoś samochodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PR7EMEK Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Coś mi się wydaje, że to od Peugeot'a pasują... na forum było już o tym... musisz dokładnie poszukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwibel Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Od puga pasują do GC do GD jak narazie nic nie znalazłem:/ a też mnie to czeka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted May 3, 2015 Share Posted May 3, 2015 Dokladnie..do GC bylo...peugeot czy cos, ostatnio Sa do kupienia. Ale do gd to nie ma Nic, zadna firma tego nie zrobi chyba ze zaplaci sie przyslowiowy milion za projekt itd. Reasumujac, pozistaje dobry blacharz ktory wyrzezbi co trzeba albo kupno blotnika z netu bez rdzy. Smutno tylko ze nikt z tych ktorzy przerobili temat sie nie chce wypowiedziec, a widzialem WRX gorsze niz moj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mzy Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 A części 3 lub 4 już nie da rady w ASO kupić? Jakiś czas temu jeszcze chyba można było (sprawdzałem, ale nie skorzystałem). Forumowe legendy nierzadko zawierają tylko ziarnko prawdy. http://opposedforces.com/parts/impreza/en_g11/type_7/body/side_panel/illustration_1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lopez Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Super, ze wątek żyje może coś z tego wyjdzie. Czyli mam rozumieć, że w ASO powinni to mieć? Ciekawa jaka cena by była tego elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferdek Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Tylni blotnik w ASO kosztuje coś ponad 3kpln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwibel Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Czy może ktoś dopasował reperaturkę od innego auta, powoli zabieram się z auto i muszę coś znaleźć Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexClyde Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 http://www.ebay.de/itm/NEU-ORIG-KOTFLUGEL-HINTEN-LINKS-SEITENWAND-SEITENTEIL-SUBARU-IMPREZA-GD-01-07-/121837840348?hash=item1c5e19e7dc niestety cena powala na kolana:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slonik01 Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Przerabiałem temat u siebie ( kupiłem bezwypadkowe auto z małym przebiegiem i 2-ma bąblami na samym rancie przy łączeniu ze zderzakiem , potem okazało się , że błotnik był kiedyś przetarty i słabo zabezpieczony antykorozyjnie przy naprawie) , po długich poszukiwaniach reparaturki skończyło się na zakupie drugiego poszycia błotnika (na aledrogo 350-450 PLN ) do pozyskania niezbędnego fragmentu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwibel Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Zastanawiam się jak inni regenerują ranty w imprezach, przecież to wszędzie gnije ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simonnt Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Tez się zastanawiałem pare postów wyżej niecaly rok temu ale jak widac albo to tajemnica albo używany bez rdzy albo czeka jak ja...chyba za wiele opcji nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpanu Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 (edited) Zastanawiam się jak inni regenerują ranty w imprezach, przecież to wszędzie gnije ??U mnie w gf reperaturki podeszły z hondy, ale na rantach nadkoli z tyłu ponad 2mm szpachli. Ale nie ja robiłem ani nie zlecałem i nie wiem czy jest to dobrze zrobione. Na razie nic nie wychodzi. Wysłane z mojego m2 note przy użyciu Tapatalka Edited March 2, 2016 by Hiszpanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_riders Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Ja planuje naprawę na lipiec. Mam GD z 2001 roku i tylnych rantów błotników prawie nie mam. Kupiłem reperaturki z poprzedniego modelu na allegro. Jakością nie powalają ale jest niezła baza do modelowania. Brakuje w nich części progu to będę się musiał trochę z tym pobawić. Przykładałem reperaturki do błotnika i mają one trochę inny promień nadkola ale to się też obejdzie. Na naprawę nadkola wewnętrznego żeby się nie bawić z wyprowadzaniem rantu kupiłem reperturki nadkoli wewnętrznych z Vectry A. w miarę pasują i pozwolą trochę czasu i nerwów zaoszczędzić;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 U mnie ruda pojawiła się (na razie) na rancie błotnika po prawej stronie. Znacie blacharza z okolic Warszawy, który w normalnym pieniądzu by to ogarnął (przy okazji chce zawinąć/zrolować ranty)? Pytałem już w Stolycy, ale 1500pln za stronę mnie deczko nie podoba się :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek1989 Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 http://allegro.pl/reperaturka-blotnik-subaru-impreza-gd-sedan-4d-i6678668301.html http://allegro.pl/reperaturka-blotnika-tyl-subaru-impreza-00-07r-pr-i6646625347.html http://allegro.pl/subaru-impreza-gd-reperaturka-blotnika-tylnego-l-p-i6753903508.html coś się ruszyło w temacie Poleci ktoś któreś? szukam jeszcze ogarniętego blacharza-lakiernika z podlasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
kulczyk Posted March 19, 2017 Share Posted March 19, 2017 To z aukcji to prawdopodobnie jedno i to samo. Sam bede niedlugo kupował do siebie z alledrogo i zobaczymy co to warte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 Na FB w grupie Lakiernicy pojawił się kolo co robi maski, błotniki, reperaturki, itd. Za repereturkę tył do bloba bierze 85pln. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek1989 Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 A mógł byś jakieś namiary na tego gościa zdobyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
svavo Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 17 minut temu, bartek1989 napisał: A mógł byś jakieś namiary na tego gościa zdobyć? Piotr Krzysztof Kowalski Link to comment Share on other sites More sharing options...
koszykbb Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Jak z pasowaniem tych elementów? Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba_wrx Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Panowie, ktoś może polecić reperaturkę na tył do GD ze sprawdzonego źródła ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts