Flipper Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Szanowni Forumowicze, pragniemy Was trochę przedpremierowo - jako pierwszych poinformować o rozpoczęciu współpracy z firmą Gino Rossi. Współpraca, która wynika z synergii pomiędzy firmami. Zarówno my, jak i Gino lubimy i oferujemy rzeczy najwyższej jakości i mające to coś Nasze działania podzieliliśmy na dwa etapy. Pierwszy – zakończony produkcją nowej – limitowanej kolekcji obuwia Gino Rossi Subaru będzie miał swój finał na najbliższym Zlocie Plejad. Drugi – określimy i zakomunikujemy precyzyjnie tuż po Zlocie.W związku z tym, poprosić o pomoc w wyborze odpowiednich wzorów Prosimy, o wskazanie w ankiecie, które z załączonych wzorów najbardziej przypadły wam do gustu?Więcej szczegółów i szerszych odpowiedzi udzieli przedstawiciel Gino Rossi, jeden z nas (i właściciel i miłośnik i forumowicz ) – p. Eugeniusz. Każdy obraz zawiera jeden wzór. Jeden wzór - jedna nazwa, do której odnosi się ankieta 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayu Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Inicjatywa fajna i jeśli wejdzie wzór który mi się podoba kupię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BladeRunner Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 +1 ode mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Super Zagłosowałam PS zdjęcia nie wyświetlają się w kolejności 1-17, zwróćcie na to uwagę Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Dobry pomysł!! Tylko logo dajcie takie bardziej dyskretne a nie na pół buta i może jakiś delikatny różowy szew nawiązujący do tego w STI Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Też mi się podoba. Faktycznie, logo mogłoby być bardziej dyskretne. Czyli, na Plejadach będzie można kupić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Też poszedłbym (skoro o butach mowa) w kierunku bardziej dyskretnej identyfikacji. Może coś w tym stylu: http://www.orient-watch.com/feature/japanese-engine/lineup2011_specifications.html ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Dobry pomysł!! Tylko logo dajcie takie bardziej dyskretne a nie na pół buta i może jakiś delikatny różowy szew nawiązujący do tego w STI o to to! Inicjatywa super! Design tylko albo bardziej subtelny albo z jakas artystyczny interpretacja loga. No i moze z zaokraglona pieta, w koncu musza byc wygodne do jazdy samochodem Vide: DS3 (Citroen) BMW M: MINI: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Jeżeli chodzi o elementy oznakowania tj. identyfikacji - jeszcze trwają nasze rozmowy, ale przecież też po to publikujemy w pierwszej kolejności projekty tutaj, aby usłyszeć wasze głosy zanim zapadną decyzje Pamiętajcie, że jest to dopiero pierwsza edycja... a pomysły zbieramy na przyszłość naszej współpracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
seiken Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Logo jest "wypalane" na skorze laserem,wiec mozliwosci zmian sa praktycznie nie ograniczone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ten_Typ_tak_ma Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ja tam bym wolał jakieś seksowne gumofilce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Ja tam bym wolał jakieś seksowne gumofilce Na wersję limitowaną Subaru pewnie by się kilka Pań znalazło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Tak, to typowo wyjściowy model Tyle, że to jest OT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafcio78 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Fajna inicjatywa! Ja popieram przedmówców w kwestii bardziej dyskretnego logo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chojny Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Tak, to typowo wyjściowy model Tyle, że to jest OT Co my faceci wiemy o modzie... A na stronie Gino znalazłem jeden ciekawy model taki bardziej mniej młodzieżowy. Model uwaga... Colin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Całkiem całkiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOŁEK Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 @chojny, @Than_Junior, +1 dobre pomysły.Inicjatywa super pozostaje czekać na efekt finalny Link to comment Share on other sites More sharing options...
seiken Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Tak, to typowo wyjściowy model Tyle, że to jest OT Co my faceci wiemy o modzie... A na stronie Gino znalazłem jeden ciekawy model taki bardziej mniej młodzieżowy. Model uwaga... Colin Zupelnie nie wykluczamy ze powstanie wzor dla SUBARU w tej linii. Dziekuje ze sugestie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WPI Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Ja tam bym wolał jakieś seksowne gumofilce Na wersję limitowaną Subaru pewnie by się kilka Pań znalazło Rozumiem, że to wersja "szosowa" a dla Forester Team wersja full HD BTW. Urzekły mnie te złote sznurowadła... Nic tylko zagłosować na nie! Edited April 23, 2015 by WPI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac_Williams Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Ehh, myslalem, ze obrazki sa w takiej kolejnosci jak ankieta i nie popatrzylem na oznaczenie 12mpv501 najlepsze moim zdaniem Bosshe, na co ja zaglosowalem Edited April 23, 2015 by wiechu100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seiken Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Szanowni. Musimy od czegosc zaczac. Prawdopodownie aktualnie na zlot powstana do kupienia 2-3 wzory budzace najwieksze zainteresowanie z uwzglednieniem uwag (mniejsze logo) . Natomiast na sezon jesienno zimowy przygotujemy napewno bardziej precyzyjna kolekcje z uwzglednieniem zapotrzebowania rowniez wzory dedykowane do samochodow: nieco bardziej turystycze pod subaru forester, oraz casual pod legacy i outback, oraz odwazne pod wrx i sti. Z Wasza pomoca dojdziemy do perfekcji;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knurek1111 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Może jakiś reset ankiety? Bo dopiero po wnikliwym przeczytaniu wszystkich informacji małym druczkiem na obrazkach spostrzegłem, że '12' i '13' to faktycznie '4' i '5' czy jakoś tak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Bosshe, na co ja zaglosowalem Ja wiem Pisałam rano, że zdjęcia nie są ułożone po kolei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac_Williams Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Rano to ja zaspany jestem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 Słuchajcie, nam bardzo zależy na waszych głosach, a istotnie - zdjęcia się pomieszały (niestety nie mamy wpływu na kolejność wyświetlania), więc usunąłem ankietę, są wgrane nowe zdjęcia - z numerami już na zdjęciach i na korespondującymi na ankiecie. Mam nadzieję, że będzie to czytelne Proszę was uprzejmie - zagłosujcie jeszcze raz. Tak abyśmy byli pewni, że głosy zostały dobrze policzone. Przepraszam za zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts