serekt Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Witam Czy brak napisu Legacy na klapie Subaru z 2005 może oznaczać jego wypadkowość? Czy na wszystkich wersjach wyposażenia Legacy z tego roku były napisy na klapie? Czy wychodziły z fabryki auta bez napisów? Z góry dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Nie sugerowałbym się przesadnie takimi pierdołami. Ja na przykład sam u siebie pościągałem kilka rzeczy, typu H6, AWD, bo mnie się nie podobały. Mogło tak być i w przypadku tego Legacy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stick Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 H4lik ma rację ,wiele osób pragnie posiadać auta cicho ciemne więc usuwają emblematy nie tylko z klapy ale i z całego auta. Auto nie koniecznie musi być wypadkowe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Założyciel ex-Dyrekcja Posted April 20, 2015 Ojciec Założyciel Share Posted April 20, 2015 Czy wychodziły z fabryki auta bez napisów? Nie. Sugeruję sprawdzić grubość lakieru - może być też tak, jak jest sugerowane powyżej. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts