Flipper Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Szanowni Forumowicze, niniejszym informuję, że w ramach wiosny nadchodzącej, aby zdobyć więcej optymizmu na przyszłość, przekazać pozytywną energię wam wszystkim oraz wraz z nowym Regulaminem Forum Subaru zakończyć czas powstałych już waśni, decyzją Dyrekcji następuje abolicja. Jako, że operacja ze względów technicznych stanowi wyzwanie, a niestety zdecydowana większość zablokowanych kont to stworzone do ataków spamerskich, prosimy o wyrozumiałość dot. szybkości wprowadzenia zmian w ustawieniach forum (tj. również przeliczania przez mechanizm Forum liczby ostrzeżeń). Z pozytywnym życzeniem uśmiechu na nadchodzący okres, Flipper 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstaff23 Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Brawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Flipper na prezydęta! PS cieszy bardzo powrót szczałek, jeeeej! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted April 15, 2015 Author Share Posted April 15, 2015 Flipper na prezydęta! Myślałem, że mnie chociaż trochę lubisz...a tak mi źle życzysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Than_Junior Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 nawet nie spytałeś o jakiego prezydĘta chodzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Pewnie na prezydenta Słupska 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipper Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 nawet nie spytałeś o jakiego prezydĘta chodzi Zaskocz mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
stach1111 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Bardzo żałuję,że abolicja nastąpiła akurat dzień po zakończeniu mojego "urlopu" ,który zawdzięczałem w całości trzem nieodpowiednim pytaniom w wątku pytań do moderatorów. I żadne odwołania nie pomogły. Było minęło..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Dziedzic Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Stachu, nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Mam te same odczucia. Było minęło. Edited April 17, 2015 by Pan Dziedzic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts