Jump to content

Zmiana deski rozdzielczej :)

WueM

Recommended Posts

Jak w temacie....Z serii "głupich pytań przy pivku" :D

Jak wygląda kwestia zmiany deski rozdzielczej w polifcie na przedlifotwą?

Czy "dużo" jest z tym roboty?

Ubiegne równie głupie odpowiedzi w postaci...dużo :)

Zależy mi na konkretnej odpowiedzi...Poważnie :)

Deskę przedlifotwą kocham miłoscią bezgraniczną a mam okazję kupić imprezkę polifta...i w zyciu nie potrafię zaakceptować jej deski...Choćby nie wiem co- przedlift wpadnie na pewno...Juz kompletuje dodatkowe gadżety...cup holdery podłokietniki itp...Po prostu nie chce poliftowej deski :D

Najlepszym wyborem będzie kupic kompletną przedlifotwą...to pewne- ale co do tego...czy kostki wszelakich knefli itp. przełączników są inne w obu wersjach tak samo jak sterowanie nawiewami ?

Dzieki sliczne za wszelakie odp...

Edited by WueM

• 1 month later...

Widzisz Jaco...Ja mam.odwrotnie...dlatego trafiłem na przedliftowa i jestem mega zadowolony...nic ni4 muszę zmieniać :-D

Dokładnie tak :-D

Aczkolwiek przód przedliftowy także uwielbiam...tutaj jednak tylko zderzak gtkowy sie ostal z przedlifta...reszta jest poliftowa...nie ma źle...całkiem dobre połączenie :-D

W środku za to najlepsze...deska przedliftowa i kubełki gtkowe z polifta :-P

Taki tam mix :-P

moj zas jest z 97 roku czyli przejsciowka zderzak przedlift mial bo zmienilem na polift:)
deska polift gril ten plaski teraz mam z 99 ogolnie wiadomo fura zrobiona na rocznik 99 nawet silnik i wiazka z 99 hehe

Zgadzam siie.tak samo boczki na drzwiach w przedlifcie ladniejsze .Ogolnie jak bgm nie wiedzial i by mi ktos pokazal to bym powiedzial ze przedlift to polift i na odwrot.Podobna sytuacja byla w mazdzie 323f BA

Ile ludzi tyle gustów...nieskromnir jednak napisze iz o ile w poprzednim Subaru miałem full przedlifta i nie mogłem przeżyć tylniego zderzaka tak w tym mam układ idealny...przedni zderzak gt'kowy przedliftowy...jest łagodniejszy...bardziej mi pasuje do ssaka..tylny poliftowy...i przedliftowe wnetrze...nic nie musze zmieniać :-D

• 3 years later...

czesc, a wie ktos moze jak w druga strone, czyli deska przedliftowa, a chcialbym zamontowac polift. Podchodzi moze bez wiekszej rzezby mimo roznic w belce i nawiewach. Wersja przedlift z klima. 

Dzieki! Maciek