WueM Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 (edited) Jak w temacie....Z serii "głupich pytań przy pivku" Jak wygląda kwestia zmiany deski rozdzielczej w polifcie na przedlifotwą? Czy "dużo" jest z tym roboty? Ubiegne równie głupie odpowiedzi w postaci...dużo Zależy mi na konkretnej odpowiedzi...Poważnie Deskę przedlifotwą kocham miłoscią bezgraniczną a mam okazję kupić imprezkę polifta...i w zyciu nie potrafię zaakceptować jej deski...Choćby nie wiem co- przedlift wpadnie na pewno...Juz kompletuje dodatkowe gadżety...cup holdery podłokietniki itp...Po prostu nie chce poliftowej deski Najlepszym wyborem będzie kupic kompletną przedlifotwą...to pewne- ale co do tego...czy kostki wszelakich knefli itp. przełączników są inne w obu wersjach tak samo jak sterowanie nawiewami ? Dzieki sliczne za wszelakie odp... Edited April 12, 2015 by WueM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shabat Posted April 13, 2015 Share Posted April 13, 2015 Puszki nawiewu i nagrzewnicy oraz belka pod deską są inne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 dokladnie bedzie troche zabawy mi zas deska przedlifta nei podchodzi a polifta robi mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 Widzisz Jaco...Ja mam.odwrotnie...dlatego trafiłem na przedliftowa i jestem mega zadowolony...nic ni4 muszę zmieniać :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pajac_am Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 Czyli masz to co najlepsze? Po lift na zewnatrz, a przed w srodku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted June 5, 2015 Author Share Posted June 5, 2015 Dokładnie tak :-D Aczkolwiek przód przedliftowy także uwielbiam...tutaj jednak tylko zderzak gtkowy sie ostal z przedlifta...reszta jest poliftowa...nie ma źle...całkiem dobre połączenie :-D W środku za to najlepsze...deska przedliftowa i kubełki gtkowe z polifta :-P Taki tam mix :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco46VR Posted June 5, 2015 Share Posted June 5, 2015 moj zas jest z 97 roku czyli przejsciowka zderzak przedlift mial bo zmienilem na polift:)deska polift gril ten plaski teraz mam z 99 ogolnie wiadomo fura zrobiona na rocznik 99 nawet silnik i wiazka z 99 hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 I to by mi pasowało...jedynie deska przedliftowa musi byc :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bo_Lo Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Zgadzam siie.tak samo boczki na drzwiach w przedlifcie ladniejsze .Ogolnie jak bgm nie wiedzial i by mi ktos pokazal to bym powiedzial ze przedlift to polift i na odwrot.Podobna sytuacja byla w mazdzie 323f BA Link to comment Share on other sites More sharing options...
WueM Posted June 6, 2015 Author Share Posted June 6, 2015 Ile ludzi tyle gustów...nieskromnir jednak napisze iz o ile w poprzednim Subaru miałem full przedlifta i nie mogłem przeżyć tylniego zderzaka tak w tym mam układ idealny...przedni zderzak gt'kowy przedliftowy...jest łagodniejszy...bardziej mi pasuje do ssaka..tylny poliftowy...i przedliftowe wnetrze...nic nie musze zmieniać :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mits Posted September 21, 2018 Share Posted September 21, 2018 czesc, a wie ktos moze jak w druga strone, czyli deska przedliftowa, a chcialbym zamontowac polift. Podchodzi moze bez wiekszej rzezby mimo roznic w belce i nawiewach. Wersja przedlift z klima. Dzieki! Maciek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts