pitravenwolf Posted April 10, 2015 Share Posted April 10, 2015 Witam Koleżanki i Kolegów Czy ktoś z Was ma może uzywany bagżnik dachowy (poprzeczki, belki - jak to się tam zwie ) na zbyciu ? A jesli nie, to czy mógłbym prosić o poradę jakie wybrać np na allegro - czy koniecznie i bezapelacyjnie oryginalne czy też moze są jakieś dedykowane i godne polecenia i rozsądne cenowo innych producentów ? Planuję kilkutysięczny (chodzi o liczbę km a nie obciążenie ) wyjazd i na dachu znajdą się pewnie dwa pełne koła i troche szpeju... Pozdro i dzięki ! P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HiszpanskaInkwizycja Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Hej, kupiłem w zeszłym roku do MY05 bagażnik Mont Blanc na Allegro. Ogólnie daje radę (woził 3 rowery), choć zakładanie i zdejmowanie upierdliwe. Cena ok 500zł. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitravenwolf Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 Dzięki zdaje sie ze bede sie musiał nagłowić nad wyborem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DS-8 Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Witam serdecznie, Ja posiadam bagaznik THULE (uchwyty do relingow + poprzeczki). Uzywalem go z moim poprzednim Forkiem MY04. Po wymianie Forka na MY12 musialem kupic nowy, gdyz zaczepy nie pasowaly. Caly komplet lezy u mnie w garazu od 2.5 roku. Dodatkowo mam jeszcze dwa bagazniki Thule na rowery i specjalny zaczep na sprzet narciarski. Jezeli jestes zainteresowany sprzetem, prosze napisz mi na priv. Pozdrawiam Marcin marcin.nowakowski78@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts