Wojt_O Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Witam, mam pytanie odnośnie regulacji wysokości świateł w legacy z pneumatycznym zawieszeniem które zostało zastąpione klasycznym. Wnioskuję, że wysokość ustawiona była "na stałe" skoro auto z poduszkami nigdy tyłkiem nie osiądzie, jeśli się mylę proszę o poprawienie mnie. W związku z tym czy teraz kiedy mam klasyczne nie poziomujące się zawieszenie jaka możliwość dołożenia regulacji albo raczej czy dużo przy tym zachodu i jaki ewentualny koszt. Przerabiał juz ktoś taki temat? Nikt nic?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeżu Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Wymiana reflektorów i panelu na taki z pokrętłem do regulacji. Ja odpuściłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojt_O Posted April 12, 2015 Author Share Posted April 12, 2015 A jak z instalacją, wiązką itd? samo pokrętło to nie problem, nawet takowe juz mam ale jak to teraz podłączyć żeby się kupy trzymało i działało :-) nie mniej jednak chyba tez temat odpuszczę ale przydała by się regulacja bo jak tył przysiądzie to wszyscy długimi na mnie dają :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts