sebachon Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Postanowiłem założyć powyższej firmie specjalny temat, bo uważam, że naprawdę na to zasługuje. Jest ona autoryzowanym partnerskim serwisem ASO GRAFIX-u. Zlecałem tam już kilka napraw lakierniczych i za każdym razem wykonywane są niezwykle precyzyjnie i trwale, co potwierdzają inni fachowcy oglądający moje auto. Dodatkowym atutem są konkurencyjne wobec Warszawy ceny (nawet opłaca się wydać na benzynę do Białegostoku... ), przemiła obsługa Państwa Borowskich i co najważniejsze - UCZCIWOŚĆ. Polecam z czystym sumieniem i ręczę głową... Miałem do czynienia z różnymi autoryzowanymi serwisami blacharskimi i już zawsze będę przyjeżdżał tylko do Białegostoku choćby z końca Polski... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolz Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Potwierdzam słowa Sebachona. Z pewnością są solidni... Robiłem u nich auto - z powodzeniem. Auto po robocie oglądali "inni" blacharze i nie mieli do czego się przyczepić... Do tego po przypadkowym spotkaniu jakiś czas później w Grafiksie - okazało się, że pan Andrzej zobaczył jakieś niedociąnięcie w postaci delikatnego (wręcz niezauważalnego) zmatowienia lakieru i sam zaproponował mi "poprawki" w ramach gwarancji (rok po lakierowaniu )W międzyczasie założyłem czujniki cofania - i teraz gratis otrzymam usługę ich lakierowania jako rekompensata za "stracony czas"Dodam również, że podczas wizyty - auto zostało gruntownie przejrzane i okazało się że na dolnej części drzwi są ogniska korozji. Sam bym tego nie wyłapał Polecam gorąco! Pełna profeska! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 pan Andrzej Strasznie miły człowiek. I naprawdę super fachowiec. U mnie też w ramach ustalonej sumy zabezpieczono gratisowo rynienkę wokół uszczelki bagażnika, bo pojawiała się korozja. Takie firmy należy reklamować gdzie się tylko da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmut Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Poproszę o namiary na tę firmę, może być na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Proszę bardzo, może być oficjalnie, bo ten serwis ma autoryzację Subaru: http://www.borowski.bialystok.pl/index.php/o-firmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol76 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Potwierdzam. Korzystałem z ich usług. Fachowa robota i bardzo miła obsługa właścicieli. Polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts