boorek Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Witam! Przymierzam die do zrobienia lakieru i konserwacji podwozia w moim samochodzie. Czy orientujecie się ile teraz kosztuje lakierowanie samochodu? Raczej z zewnątrz, bo kolor ma być ten sam co jest teraz. Być może ktos z Was jest w stanie polecić kogos w malopolsce/ na śląsku, albo sam się zajmuje takimi rzeczami? Pozdrawiam!
valdiiaga Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Lakierowanie, jak ma być przyzwoicie to w okolicach 6 tys. Jak ma być aby było to i 3 koła wystarczy
Karas Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 W wiekszych miastach bez 4k+ pln nikt Ci auta nie pomaluje. Za pelna konserwacje (podwozie, profile zamkniete , nadkola) pare lat temu placilem okolo 500pln w firmie zajmujacej sie przygotowywaniem aut do offroad'u. Napewno w mniejszych miastach mozna to zrobic taniej
boorek Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 No to dzisiaj pojeździłem po okolicy i generalnie 4-6k za malowanie sobie życzą... Jeden warsztat 3k rozbiórka i 3.5k malowanie. Teraz tylko wybrać odpowiedni warsztat żeby za 2 lata nie trzeba było znowu malować....
demasoni Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Jak chcesz mieć zrobione na cacy to proponuje warsztat w Katowicach, przechodziłem już kilku lakierników i z czystym sumieniem mogę polecić, jak coś to PW znajdują się obok 4 wiatraków, można zasięgnąć opinii od chłopaków pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.