boorek Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Witam! Przymierzam die do zrobienia lakieru i konserwacji podwozia w moim samochodzie. Czy orientujecie się ile teraz kosztuje lakierowanie samochodu? Raczej z zewnątrz, bo kolor ma być ten sam co jest teraz. Być może ktos z Was jest w stanie polecić kogos w malopolsce/ na śląsku, albo sam się zajmuje takimi rzeczami? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Lakierowanie, jak ma być przyzwoicie to w okolicach 6 tys. Jak ma być aby było to i 3 koła wystarczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karas Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 W wiekszych miastach bez 4k+ pln nikt Ci auta nie pomaluje. Za pelna konserwacje (podwozie, profile zamkniete , nadkola) pare lat temu placilem okolo 500pln w firmie zajmujacej sie przygotowywaniem aut do offroad'u. Napewno w mniejszych miastach mozna to zrobic taniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
boorek Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 (edited) No to dzisiaj pojeździłem po okolicy i generalnie 4-6k za malowanie sobie życzą... Jeden warsztat 3k rozbiórka i 3.5k malowanie. Teraz tylko wybrać odpowiedni warsztat żeby za 2 lata nie trzeba było znowu malować.... Edited April 1, 2015 by boorek Link to comment Share on other sites More sharing options...
cOijN Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 mam namiar z Oświęcimia, mogę dopytać, jak coś to PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
demasoni Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Jak chcesz mieć zrobione na cacy to proponuje warsztat w Katowicach, przechodziłem już kilku lakierników i z czystym sumieniem mogę polecić, jak coś to PW znajdują się obok 4 wiatraków, można zasięgnąć opinii od chłopaków pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts