Guest zajacpieter Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Witam państwa jestem świeżym posiadaczem Subaru Legacy IV i mam problem ,mianowicie nie działa mi zamek tylnych drzwi od kierowcy. Z tego co juz sie zorientowałem może być to wina silniczka ale nie koniecznie wiec czekam na sugestie co sprawdzić ewentualnie zrobić by ożywić silniczek. Mianowicie mój problem to nie wiem jak zdemontować tapicerkę by nic nie pourywać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacenty_ Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) . Edited April 11, 2018 by Jacenty_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tummi Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Dzieki za przypomnienie linka T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Najlepiej przeprowadzić demontaż z "ż" Popraw to chociaż, proszę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lechuorzech Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 już gdzieś to kiedyś wklejałem http://www.bodyshopz...07_Outback.html w legacu jest identycznie, zarówno przednie jak i tylne drzwi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zajacpieter Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Wielkie dzięki panowie za instrukcje oczywiście ze sie przydała. A co do niedziałającego silniczka to był problem z tym iż smar naleciał na szczotki. Naszczecie miąłem podobny silniczek z zamka od pasata b5 szczotki spasowały idealnie po za tym wyczyściłem wirniczek silniczka poskładałem całość i wszystko śmiga jak złoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts