Pancin Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Udało się ogarnąć sobotni termin, więc zapraszam na Track Day na torze w Miedzianej Górze. Spotykamy się ok. 9.30. Jeździmy od 10tej do zmierzchu. Najpierw jeździmy treningowo, potem robimy czasówki. Do dyspozycji w pełni przygotowane trasy z obsługą, materiał foto i grillowane kiełbaski.Cena - 300PLN od auta.Szczegóły na prv lub tel: 601408780Obowiązkowe kaskiLista:1. Paweł/Marcin - Arosa R12. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pancin Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Lista:1. Paweł/Marcin - Arosa R12. Marcik1 - Clio 3. Teters - civic 4. Piotr Jakby ktoś ze startujących w Memoriale miał ochotę przetestować sprzęt, to jest opcja, żeby zacząć wcześniej. Tak, żeby na spokojnie można było dojechać do Wieliczki. Pogoda zapowiada się wiosenna, więc nie spać, tylko wpadać rozjeździć auta po zimowym śnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Ech, gdyby nie panewka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlapus Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 @pegi a juz myslalem ze pojedziesz mialem Ci poddac propozycje abys mnie wzia a tu z tego nici a jedziesz poogladac memorial do wieliczki ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Być może ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Być może ... Na Kielce czy Memoriał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pegi Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Na Memoriał. Ma być wesoła ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Czekałem na to wydarzenie i w końcu jest. Niestety termin jest dla mnie najgorszy z możliwych i nie mogę przyjechać. Miłej zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 A ja będę. Udało się wszystko uzgodnić z Zarządzającym moim składzikiem oponowo-felgowym,wcisnął mnie w terminarzyk mimo trwającego sezonu wymian. @@ALEX pora zacząć ogarniać furę,bo Starcie się zbliża i scenariusz Bebna może zostać wcielony w życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 (edited) Akurat jestem w Kielcach i trenuję Edited March 25, 2015 by ALEX Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Usprawiedliwienie uwzględnione. Trenujesz,znaczy się,na piątkowy wieczór przed Starciem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Jest forma! Mam nadzieję, że do starcia nie spadnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinwrxsti Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Dobrze było . Mam dość "boczurów" na cały tydzień chyba. Dzięki Pancin. Do następnego, Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Było "kameralnie",można się był o wyjeździć do bólu,nawet pogoda dopisała,mimo zapowiedzi opadów,nic nie spadło. Na koniec odkryłem w swoim autku awarię. Oberwała się przelotka mocując pręt do podpierania pokrywy silnika. Pozdrówki dla obecnych i do następnego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALEX Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Romek, pozdrawiamy z Gdańska Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 pozdrawiamy z Gdańska To gdzieś nad morzem? W takim razie odpozdrawiam z Łodzi. Gdzieś się tam zaszwendał? I to śpiew i muzyka Cie zwabiły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts