Wiatrak Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 ...ktoś robił w starszych Forkach? Fajny pomysł... Pewnie można by przykręcić / przynitować np. z rozbitego Forka III. Pozdrowienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
suberet Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Chętnie bym sobie takie coś zamontował. Wolał bym jednak pójść przetartym szlakiem, niż eksperymentować samemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sqx Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 (edited) Takie coś sobie gość sam zrobił w SG2x siłowniki po 30Ib /14kG a tu link niestety (en) http://www.subaruforester.org/vbulletin/f104/50-diy-hood-strut-105177/ Edited March 20, 2015 by Sqx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muzyk Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Normalnie nielegal Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdaSch Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 a nie boisz się, że będzie wypluwał przód na zakrętach? zawsze to dodatkowa masa a na poważnie mam ten patent we fiacie i stwierdzam, że to wygodny patent. i oczywiście do nielegala z tym Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozarek Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Takie coś sobie gość sam zrobił w SG to już profi robota kiedyś robiłem siłowniki zamienijąc 2. śruby na takie spreparowane jako główki. Musze popatrzeć czy w Forku też się tak da bo mam jakieś stare siłowniki o podobnych parametrach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts