Czarny_eku Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Witam. Jestem tu nowy ,powód prosty,zostałem włascicielem Forestera z 2002 roku . Także na wstępie Witam wszystkich . Problem ,a może nie problem, mianowice po zmianie radia (niestety nie zwróciłem uwagi jak było wczesniej ) cały czas mam podswietlony zegar pod srodkowym schowkiem. Czy popełniłem jakiś błąd z instalacją nie fabrycznego radia ,czy owy typ tak ma ? Dodam iz po przekręceniu zapłonu system "bright" działa i widac jak lcd na zegarach głównych się sciemnia oraz na zegarku tez,rozjasnianie tęż działa ....ale czy on ma za zadanie cały czas byc podswietlony?? ten zegarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosol Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Zegarek u mnie w podsufitce jest podswietlany po wlaczeniu zaplonu do momentu wylaczenia zaplonu. (Ma tak 99% aut). Przycisk bright przydaje sie w widne dni. Bo bez brighta te podswietlenie jest za slabe do odczytania godziny. Sprecyzuj co znaczy caly czas swieci? Tzn. ze zamykasz auto z klucza/pilota i nadal wyswietla godzine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarny_eku Posted March 29, 2015 Author Share Posted March 29, 2015 Tak było,problem już jest rozwiązany,zle był podłączony jeden przewód w kostce iso Także temat mozna zamknąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts