slonex Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Panowie, przetarła mi sie tapicerka przy progu, powstala niezła dziura, od strony kierowcy. Macie jakies sprawdzone patenty na uzupelnienie wytartego miejsca/renowacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
goluszysko Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 mi sie wytarla w 5 letnim samochodzie tapicera na podlodze od kierowcy. - okazalo sie ze pod spodem byl nasmarkany taki maly spaw - i wytarl mi kurna tapicere pod butami, nie widzialem bo zaslania dywanik, cholera! jak pech to pech! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosol Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Sa firmy typu smartrepair. Naprawiaja tapicere, defekty plastikow, bez sladu male wgniecenia z karoseri. Tanie to nie jest wiec przekalkuluj czy nie lepiej uzywanego elementu nie poszukac. Pzdr Edited March 14, 2015 by mariosol Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaro Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 U siebie po zdemontowaniu wykładziny od spodu podkleiłem w miejscu wytarcia kawałek gumy z fartuchów do uszczelnienia stolarki aluminiowej. Jak na razie zdaje egzamin ale ślad jest tzn widać, że w tym miejscu coś się kiedyś działo. Ogólnie jak dla mnie wystarczająca naprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts