Młoda5000 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Panie i Panowie, macie jakieś doświadczenia?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 A robią coś do Subaru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Młoda5000 Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Reklamują się jako autoryzowany warsztat Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzd Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 http://www.subaru.pl/dealer_dukiewicz.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) Panie i Panowie, macie jakieś doświadczenia?? Są ASO od zaledwie kilku lat, więc warto się dowiedzieć, jakie doświadczenie mają mechanicy zajmujący się naprawami Subaru i poprosić o obsługę najlepszego. Wszystko zależy od tego, jak skomplikowaną naprawę chcesz zlecić. Obsługę klienta mają dosyć miłą - kiedyś załatwiałem u nich drobną sprawę. Edited March 13, 2015 by sebachon Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmo Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 No to wyszło, że nie znam wszystkich ASO w Warszawie Ban na 3 miech ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pioo Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Panie i Panowie, macie jakieś doświadczenia?? Są ASO od zaledwie kilku lat, więc warto się dowiedzieć, jakie doświadczenie mają mechanicy zajmujący się naprawami Subaru i poprosić o obsługę najlepszego. Wszystko zależy od tego, jak skomplikowaną naprawę chcesz zlecić. Obsługę klienta mają dosyć miłą - kiedyś załatwiałem u nich drobną sprawę. Chcę zrobić przegląd przedzakupowy. Myślisz, że można im zaufać?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Chcę zrobić przegląd przedzakupowy. Myślisz, że można im zaufać?? Jeden Forumowicz ostatnio tam robił takowy przegląd (byłem nawet świadkiem) i w sumie zrobili to rzetelnie - wszystkie uwagi potwierdził potem Duch, który robił naprawy. A dlaczego akurat tam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pioo Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 jednak padło na Kopera, termin mieli wolny Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 jednak padło na Kopera, termin mieli wolny W sumie chyba lepiej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfik Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Byłem, robiłem tam drobiazg, ale bardzo miła obsługa i elastyczne podejście (sprowadzili część na swoje ryzyko, żebym nie czekał z rozmontowanym autem jak by była potrzebna). Kiedyś kupiłem tam fiata i alfę, fiata serwisowałem, choć miałem daleko, alfy nie, bo choć mieli salon, nie mieli autoryzacji (dawno temu). U nich planuję przegląd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Robilem tam przeglad przedzakupowy mojego bylego Legacy i: + milo i kulturalnie + najnizsza cena przegladu w Warszawie + w miare solidnie - nie zauwazyli jednej dosc istotnej rzeczy - nie wykonali jazdy probnej mimo moich prosb - kierownik serwisu odradzal uzywane Subaru i proponowal nowe Punto Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 kierownik serwisu odradzal uzywane Subaru i proponowal nowe Punto Dyrekcja SIP byłaby zachwycona.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wierzba6 Posted March 28, 2016 Share Posted March 28, 2016 Ja tam wlasnie kupilem nowego forka i jak narazie ( odbieram 14.04) pozytywne doznania, kontakt szybki i konkretny ( z racji mojej pracy kontaktuje sie mailem, i tak tez kupilem auto;)) , doradca pomocny a co najwazniejsze z wiekszosci salonow w pl dali najlepsza oferte + gratisy ( subaru strasznie skapi na tym widze) , zobaczymy jak bedZie z odbiorem i po:) ale narazie polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 (edited) Od 9 lat serwisuję tam Forki (jeden tam zresztą kupiłem), nie mam żadnych zastrzeżeń. Edited March 29, 2016 by Brat Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheriff_leg Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Robiłem tam czyszczenie DPF-a -cholerstwo się zapchało w trasie(padła rura przed turbo) a że byłem w pobliżu to wybór padł właśnie na ten serwis. Szybko sprawnie - pomimo że standardowa procedura nie dawała rady (DPF zapchany na amen) to spryt i dobry myk serwisantów pozwolił na wypalenie - jak do tej pory już ponad 10 tys km i jest ok.Ze swojej strony serwis mogę polecić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts