Uzytkownik_ Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 po przygodzie z Fordem Focusem w kombiprzez Lansera Sportback 1.8 w gazie gdzie bagażnik nie istniałpo pojawieniu się w domu psa a dokładnie suki Frutki ze schroniskaco miała być mała a już teraz waży 22 kg i nie powiedziała, że to jej ostatnie słowoprzyszedł czas na samochód gdzie to bydle się zmieści + tobołydo Lancera się niby mieściło ale zapas z którym miała podróżowaćpowodował jej podróże do przodu w poszukiwaniu wygodnego miejscapojawił się on- Złoty samochód dla Starca z lekka nutką szaleństwarok produkcji- 2005kupiony w PL, do 5.01.2015- jeden właścicielprzejechane 156 tys km170 parę koni mechanicznycha teraz fota:plany:zakup kratki co by Frutka nie latała po pokładzie kratka zakupiona - pomalowana, dostosowana do 2005 czeka na montaż przy 158 tyś - wymiana oleju (motul 8100), filtr oleju, filtr powietrza oraz świece.w czwartek leci na wymianę belki tył bo lekko podgniła jak sobie samochód stałze zmian wjechały chlapaki oraz wydech (noł nejm) co by było coś słychać z tego magicznego bulgotusam montaż końcówki wydechu z przygodami, technicznie może nie arcydzieło ale jest i nie za 500 -700 zł a za 150 :-pprzed:po: belka tył wymieniona, stara zgniła lekko - powietrze słone chyba jej nie posłużyło + stanie na parkinguosłona na zderzak (tył) zakupiona za śmieszny grosz + pomalowana specjalną farbą do zderzaków - kolor czarnycałość 130 zł - nowa osłona na zderzak jest do kupienia za 380 zł u dilera subaru lub w 4motors za 580 niech dalej wisi na ścianie u chłopakówwysrał jakiś sworzeń (przód ,wahacz czy inna cholera) smar z siebie w garażu - został też wymienionydziś wleciały oponki na lato + felgi zakupione od sympatycznego kolegi z kresko/kropki (jak będę sprzedawał Forka, użytkownik felg chce je odkupić- przywiązanie czy co ?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Gdzie takiego fajnego forka trafiłeś? Też by mi podpasował . Belka, która zgniła - masz na myśli tylne sanki? Jeśli tak, to gdzie i za ile dostałeś (może być na PW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Moim skromnym zdaniem to najładniejsza buda dla Forka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiffK Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Moim skromnym zdaniem to najładniejsza buda dla Forka . +1, no ładny ten samochód emeryta Link to comment Share on other sites More sharing options...
stick Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 +2 to na pewno najlepsza buda dla forka ,niech Ci się sprawuje należycie ,pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotruś Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 A do Frutki pasuje idealnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amstaff23 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) +2 to na pewno najlepsza buda dla forka ,niech Ci się sprawuje należycie ,pozdrawiam Prawie najlepsza Gratki, fajny Edited March 13, 2015 by Amstaff23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 A do Frutki pasuje idealnie . Zadowolona jest? Merda ogonem przeciwsobnie . niestety zawsze pierwsze minuty jazdy- piszczy może się jakoś przyzwyczai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted April 22, 2015 Author Share Posted April 22, 2015 (edited) no nastąpiło kilka zmian- -przyciemniłem szyby - tył, dzieci i pies podróżują niech mają trochę cienia - tniemy koszty na klimie -osłona zderzaka tył- -fotele od WRXa wleciały -przerobiony własnymi siłami grill Szukałem w neci, przeglądałem fotki dostępne i postanowiłem- zmieniamy gril wszystko zaczynamy od kupna z forka wolnegossaka grilla - rocznik 04 potem siatka- wzór plastry miodu, alledrogo i za 15 zł mamy siatkę aluminiowa pomalowaną na czarno,ładnie się tnie, ładnie formuje ze starego grilla wywalamy środek, doklejamy ubytki z tworzywa sztucznego, całość matujemy - wklejamy siatkę, malujemy całość farbą w spreju do malowania zderzaków (czarny mat), znaczek na klej dwuskładnikowy i jest - prawie jak nowy. Relacja z budowy: po modyfikacjach: na samochodzie : przed po: kilka fotek poglądowych: osłona zderzaka tył po pomalowaniu i zamontowaniu: fotele: Edited April 22, 2015 by gumas_72 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herostrates Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Fajne zmiany Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilos89 Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 (edited) Grill bardzo ładnie wyszedł, aż zainspirowało mnie do działania Edited April 23, 2015 by kamilos89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Fajnie, fajnie. Zmiana na plus, jak dla mnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 Fajne zmiany przy twoich zmianach - moje są niczym Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekP Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Fajne zmiany Z przywiązaniem do felg to niezła sprawa Nie żebym się czepiał, ale znaczek subaru delikatnie w lewo przesunięy jest (dodatkowo mocowanie może nie wyrzymać jak jakiś "życzliwiec podejdie i zerwie"). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GRAF Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 dużo ładniejszy był oryginalny gril niż ten siatex, wogule nie rozumiem takich akcji w cywilnym aucie jaki jest SF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted April 24, 2015 Author Share Posted April 24, 2015 (edited) orginał jest zwyczajnie bzidki - stare forki miały siatex i było OK, zmiana na grill żeberkowy skośnym nie wyszła potem zrobili mniejsze żeberka Edited April 24, 2015 by gumas_72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieknh Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 Gdzie takiego fajnego forka trafiłeś? Też by mi podpasował . Pamiętam jak w grudniu 1 raz się pojawił z cena kolo 35k, później w święta było już 33 i tak czekałem aż w nowym roku cena pójdzie na 31 a tu bach ...Gumas go utrafił Forek ładny i zadbany ale najbardziej podobał mi się w setupie wyjściowo-sprzedażowym Czyli czarne koło i pierwszy grill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Gdzie takiego fajnego forka trafiłeś? Też by mi podpasował . Pamiętam jak w grudniu 1 raz się pojawił z cena kolo 35k, później w święta było już 33 i tak czekałem aż w nowym roku cena pójdzie na 31 a tu bach ...Gumas go utrafił Forek ładny i zadbany ale najbardziej podobał mi się w setupie wyjściowo-sprzedażowym Czyli czarne koło i pierwszy grill grill został zawsze kolejny właściciel sobie wymieni- felga czarna czeka na zimę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markus Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Chcesz go sprzedać? Forczysława znaczy się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadziejS Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 .Gumas go utrafił trafiłem fajniejszego (wg mojego gustu oczywiście) Link to comment Share on other sites More sharing options...
misieknh Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 .Gumas go utrafił trafiłem fajniejszego (wg mojego gustu oczywiście) Tego z Wrocka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted May 13, 2015 Author Share Posted May 13, 2015 Chcesz go sprzedać? Forczysława znaczy się. jak dobije do 200.000 a ma teraz 161 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Elegancko. Mi sie ten grill zdecydowanie bardziej podoba od ori. Fotele weszly p&p czy cos musiales pomodzic? Od ktorego Wrxa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Elegancko. Mi sie ten grill zdecydowanie bardziej podoba od ori. Fotele weszly p&p czy cos musiales pomodzic? Od ktorego Wrxa? WRX 05 - wlazły bez modzenia, ogrzewania pod pośladki nie włączałem i oszukałem zapięcie pasów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamilP Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Do nielegala! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts