Harvester Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Witajcie, problem dotyczy fabrycznego zestawu bluetooth zintegrowanego w jednostce multimedialnej z navi. Samochód to OBK 09 diesel (navi na płytę dvd). Moi rozmówcy narzekają na bardzo kiepską jakość rozmowy. Początkowo myślałem, że to wina aparatu telefoniczego, ale problem występuje przy podłączeniu dowolnego urządzenia. Ja słyszę bardzo dobrze, ale osoba z którą rozmawiam narzeka na trzaski i bardzo kiepską jakość rozmowy. Czy ktoś może spotkał się z podobnym problemem ?Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Witajcie, problem dotyczy fabrycznego zestawu bluetooth zintegrowanego w jednostce multimedialnej z navi. Samochód to OBK 09 diesel (navi na płytę dvd). Moi rozmówcy narzekają na bardzo kiepską jakość rozmowy. Początkowo myślałem, że to wina aparatu telefoniczego, ale problem występuje przy podłączeniu dowolnego urządzenia. Ja słyszę bardzo dobrze, ale osoba z którą rozmawiam narzeka na trzaski i bardzo kiepską jakość rozmowy. Czy ktoś może spotkał się z podobnym problemem ? Pozdrawiam Twoja wypowiedź sugeruje w pierwszej kolejności sprawdzenie dołączanego mikrofonu. Jak masz możliwość, to poszukaj kogoś, kto Ci pożyczy na czas testów, jak nie to zakup jakieś słuchawki z mikrofonem na małego jacka za 20zł w MM lub innym sklepie komputerowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts