Pemo29081990 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Witam. Jak w temacie kupiłem niedawno legacy III 2003 rok przed liftem import USA i mam problem z listwą do której dochodzi szyba po zamknięciu drzwi. Subru stało przed kupnem koło 3 lat pod chmurką i nie wiem czy słońce zrobiło swoje czy taki już przyjechał z USA. Nie mam pojęcia czy można to wymienić czy trzeba to w jakiś sposób prostować. Za wszelkie porady wielkie dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
valdiiaga Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Jedyna słuszna rada to wymiana Link to comment Share on other sites More sharing options...
franz Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 zdejmij ją i sprawdz co sie pod nią znajduje ,na fotce widac jakby jakiś kit pod listwą jest aluminiowa powlekana tworzywem ,nie za bardzo daje sie prostować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pemo29081990 Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 Skoro to "amelinium" to raczej wypaczenie od słońca można wykluczyć. Dzięki za rady. Dam znać jak poradzę sobie z problemem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts