Krystian Pieszczek Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Witam, Wszystko było dobrze do czasu, zostawiłem auto wróciłem i pali sie kontrolka od hamulca ręcznego cały czas. Czym to może być spowodowane? Nie raz jak mocno zahamuje to on zgaśnie ale na chwile. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrumque Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Wg instrukcji - to co nazywasz "Kontrolka od ręcznego" jest też kontrolką od ogólnie hamulców - może masz za mało płynu hamulcowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADK90 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Dokładnie ta kontrolna sygnalizuje też zbyt niski stan płynu hamulcowego. Zobacz ile w zbiorniczku go masz jak coś to dolej i zobacz czy nie masz wycieków skoro płynu ubyło aż tyle że kontrolka się zaświeciła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Pieszczek Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Nie no auto jest suchutkie, ale fakt może być mało o tym nie pomyślałem -,- Haha sprawdzę to jak odbiorę auto . Jest możliwe ze od mocnego hamowania plyn sie pali? Bo często hamulce były aż czerwone Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbutek Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Jakby sie zagotował, to byś wiedział. Mi się raz zagotował i cieszę sie, że mam możliwość pamiętania tego faktu, bo było ... gorąco. Jak często były czerwone, to albo ostro jeździsz, albo cos sie blokuje i klocek/klocki zjadło i płyn zszedł do zacisków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Pieszczek Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Jakby sie zagotował, to byś wiedział. Mi się raz zagotował i cieszę sie, że mam możliwość pamiętania tego faktu, bo było ... gorąco. Jak często były czerwone, to albo ostro jeździsz, albo cos sie blokuje i klocek/klocki zjadło i płyn zszedł do zacisków. Nw być może tłoczek sie wcisnął i jest minimum. Przód jest bardzo dobry lecz tył już słaby. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Klocki Ci się kończą i dlatego masz mało płynu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Pieszczek Posted March 9, 2015 Author Share Posted March 9, 2015 Mowię o tym ze tył jest słabiutki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozarek Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 nie wiem jak w Twoim modelu ale u mnie winnym takiej sytuacji był zawieszony pływak w zbiorniczku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts