kubasti Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 witam mam pytanie do kolegów samochód STI 2004 USA rozstaw srub 5*100 skrzynia z DCCD czy półosie beda pasowac np z 2006????jezeli nie to z jakich modeli beda ok ?????i czy jest opcja np, regeneracji półosi i przegubów???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 w toruniu robią motomax się nazywają, ale nic u nich nie robiłem nie wiem jak z jakością usług Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubasti Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 w toruniu robią motomax się nazywają, ale nic u nich nie robiłem nie wiem jak z jakością usług ok dzieki ktos robił w tym zakładzie ???? nikt nic nie powie na temat tych półosi???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sole3 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Z tego co pamiętam z 06r będą pasować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Z tego co pamiętam z 06r będą pasować. Z 06 5x114 będą pasować do 5x100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubasti Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Z tego co pamiętam z 06r będą pasować. Z 06 5x114 będą pasować do 5x100? no własnie????u mnie piasta 5*100???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
owad Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Mi się wydaje ze do Ciebie będą pasowały półosie z sti 01-04. Jak dobrze pamiętam to z lat 01-03 przednie są żeńskie a z 04 męskie. Żeńskie pasują, ale trzeba dokupić trzpienie (czy jak to się nazywa) łączące półosie ze skrzynia. Jeśli oczywiście masz skrzynie bez wystających trzpieni (tak powinno być w sti 04). Jeśli masz trzpienie wystające ze skrzyni to chyba tylko założysz półosie żeńskie. Miedzy żeńskimi a męskimi jest jeszcze taka różnica ze potrzebujesz innych uszczelniaczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szociu Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 w ameryce niektóre rozwiązania stosowane były rok modelowy wczesniej niż w EU, mozna to potwierdzic po nr nadwozia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts