niebieski708 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Jak w temacie jak to sprawdzić... SI GT99 Auto zap... okrutnie... Urwałem 5x drugi bieg u 4x trzeci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Ile turbo ładuje? O ile nie ma MBC/EBC,to w przypadku większego niż seryjne doładowania,na 100% był remap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niebieski708 Posted March 8, 2015 Author Share Posted March 8, 2015 Nie ma mbc itd ostatnio jeździł z słabiej bo bov i zawór wastegates był zmeczony... Wtedy jechał jak GTek. Po wymianie auto jakby dostaloz 100KM wiecej. Auto nie przeladowywuje itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 Znasz wartości doładowania? Sterownik silnika seryjny czy jakiś inny siedzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zubru Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 to się cieszyć i zakładać 6mt Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 najlepiej podjedź do nie-aso w Warszawie albo Poznaniu, to Ci sprawdzą i dadzą jednoznaczną opinie czy mapa jest seryjna czy już poprawiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tranquilizer Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Ja bym zaczął od wizyty na hamowni. Koszt niewielki a wyjsni się wszystko :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
filester Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Zdaje się, że boosta można sprawdzić nawet w niektórych darmowych programach OBD... nawet nie trzeba w gajgera inwestwoać Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordpix Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Ja mam to samo pytanie, ale chodzi o bloba. Chciałbym wiedzieć czy do przelotówki która jest założona ktoś się pofatygował i zrobił remap. Czy ktoś może polecić jakieś nie-aso z okolic Dąbrowa Górn-Katowic? Raczej nie 4T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts