santiag83 Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Witam!! Mam pytanie, czy Subaru Imprezy WRX na rynek Francuski były produkowane w innej wersji - mam na myśli antenę na dachu, tempomat, brak dojazdówki i zamiast niej jakieś plastikowe wypełnienie. Czy ktoś spotkał się z takim WRX'em jak na zdjęciach: Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Dzień dobry! Na zdjęciach przedstawiony jest poliftingowy model WRX-a blobeye my05. W okresie od 2005 roku do 2010 takie samochody a dokładnie 65 sztuk służyły w tamtejszej drogówce jako wozy brygady szybkiego reagowania http://servir-et-defendre.com/viewtopic.php?f=154&t=3595 Z racji tego, iż Panowie z żandarmerii poprzednio jeździli Peugeotami 306 S16, pomimo, że byli szkoleni w jeździe tymi autami m.in na torze Bugatti, nie radzili sobie czasami z ujarzmieniem tych maszyn i... Często trafiały te auta do naszego kraju w lepszym lub gorszym stanie Wyróżniała je właśnie ta antenka na dachu Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Trochę się wyjaśniło A o co chodzi z tym dziwnym plastikowym wypełnieniem zamiast koła zapasowego??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Trochę się wyjaśniło A o co chodzi z tym dziwnym plastikowym wypełnieniem zamiast koła zapasowego??? A tam nie wejdzie pod tą obudowę dojazdów-ka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Trochę się wyjaśniło A o co chodzi z tym dziwnym plastikowym wypełnieniem zamiast koła zapasowego??? A tam nie wejdzie pod tą obudowę dojazdów-ka? Powinna wejść, ale będzie wystawała ponad dywanik, dziwnie tak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Trochę się wyjaśniło A o co chodzi z tym dziwnym plastikowym wypełnieniem zamiast koła zapasowego??? A tam nie wejdzie pod tą obudowę dojazdów-ka? Powinna wejść, ale będzie wystawała ponad dywanik, dziwnie tak! To sprzedaj tą dziwny plastik i problem z głowy. Mam nadzieje ze auto dobrze służy, i raduje. Bardzo fajny WRX Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Dzień dobry! Na zdjęciach przedstawiony jest poliftingowy model WRX-a blobeye my05. W okresie od 2005 roku do 2010 takie samochody a dokładnie 65 sztuk służyły w tamtejszej drogówce jako wozy brygady szybkiego reagowania http://servir-et-defendre.com/viewtopic.php?f=154&t=3595 Z racji tego, iż Panowie z żandarmerii poprzednio jeździli Peugeotami 306 S16, pomimo, że byli szkoleni w jeździe tymi autami m.in na torze Bugatti, nie radzili sobie czasami z ujarzmieniem tych maszyn i... Często trafiały te auta do naszego kraju w lepszym lub gorszym stanie Wyróżniała je właśnie ta antenka na dachu Kozacki artykulik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ja mam francuza 2004 (przedlift) mam dojazdówkę, nie mam tempomatu, taką samą kierownicę jak na fotce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ja mam francuza 2004 (przedlift) mam dojazdówkę, nie mam tempomatu, taką samą kierownicę jak na fotce. Możesz pokazać fotki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymex Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Ullla la ..........to musi siac postrach wsrod przestepcow )))) Ale swoja droga dobra rozkminka Dobrze ze nie ma aventador z Abu Dabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Hehe wrócilem w piątek z Abu i tam najgorszy wóz policyjny to najnowsza E klasa Jutro strzele Ci fotki, ale może znajdziesz interesujące Cie w moim wątku (link w stopce) Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Hehe wrócilem w piątek z Abu i tam najgorszy wóz policyjny to najnowsza E klasa Jutro strzele Ci fotki, ale może znajdziesz interesujące Cie w moim wątku (link w stopce) Tak znalazłem Kolega ma model przedliftowy czyli my04, a z kąd się wzięła kierownica od po lifta? Napewno jej tam nie było jak wyjechała z salonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 czytałem, gdzieś w necie, że przed liftem były też nowe kierownice zakładane, ale nawet jeśli to nie prawda to i tak bym ją zmienił bo wrxowa była brzydka Samochód z Francji przyjechał z lekko bitym przodem (lamp, zderzak, błotnik). Podłużnice całe, silnik nie ruszany, więc mnie nic więcej nie interesowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 3, 2015 Author Share Posted March 3, 2015 Witam!! A jak wygląda dojazdówka w bagażniku w wersji "cywilnej" - też wystaje ponad dywanik? Może jakaś fotka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOpEL Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 nie wystaje ponad dywan. Wszystko jest idealnie schowane. Dojazdówka wygląda jak ze zdjęcia OWOCa parę postów wyżej. Jak zdejmę wykładzinę bagażnika to mam płytę wiórową cienką pod którą w zagłębieniu leży dojazdówka mocowana na śrubę jak "to coś" z Twojego zdjęcia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts