santiag83 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Witam!! Oglądałem dzisiaj Imprezę WRX z 2006 a w bagażniku zamiast koła zapasowego było jakieś czarne wypełnienie. Co to jest? O co chodzi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 w bagażniku zamiast koła zapasowego było jakieś czarne wypełnienie lpg ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartek1989 Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 może ma na pokładzie koło zapasowe w sprayu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 w bagażniku zamiast koła zapasowego było jakieś czarne wypełnienie lpg ? to tylko plastikowa nakładka, ale dlaczego nie ma koła zapasowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raph Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Może poszło na Allegro - w końcu to nie są tanie rzeczy. Ja nie miałem dekli uszczelniających lampy w moich Legasiu - dwa chyba się same nie odkręciły... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Czyli pewnie jakaś nakładka na koło dojazdówkę,bo takowe były fabrycznie. Może po zmianie felg i rozmiaru opon z fabrycznego nie pasowała i została sprzedana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Czyli pewnie jakaś nakładka na koło dojazdówkę,bo takowe były fabrycznie. Może po zmianie felg i rozmiaru opon z fabrycznego nie pasowała i została sprzedana. Oglądałem kiedyś WRX'a z 2004 i tam była płaska podłoga, bez żadnych wstawek. A w tym to chyba nawet dojazdówka się nie zmieści heh. Czy ktoś już spotkał się z czymś takim?? Czy wszystkie WRX'y 2005/2006 tak mają?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Czy wszystkie WRX'y 2005/2006 tak mają?? Chyba nie wszystkie, bo ja mam normalną dojazdowkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Czy wszystkie WRX'y 2005/2006 tak mają?? Chyba nie wszystkie, bo ja mam normalną dojazdowkę. Czyli dywanik w bagażniku jest płaski?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Czy wszystkie WRX'y 2005/2006 tak mają?? Chyba nie wszystkie, bo ja mam normalną dojazdowkę. Czyli dywanik w bagażniku jest płaski??Tak, pod dywanikiem tekturowa płyta usztywniająca nad kołem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Dziwne to jest, bo tam dojazdówka to się nie zmieści. Średnica otworu w podłodze bagażnika jest taka jak wewnętrzna średnica owego wypełnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Jak chcesz, to zmierzę i podam jakiej wielkości jest komora zapasu i jaki jest rozmiar dojazdówki, bo widzę, że Cię to bardzo zaintrygowało. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
santiag83 Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Już się trochę wyjaśniło. Pasuje tam taka dojazdówka: Tylko, że cała opona będzie wystawała ponad dywanik buuu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.