luki266 Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Biały XV, taki niepozorny. Akurat skręcałeś na parking przy kwiaciarni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafi Posted May 31, 2015 Share Posted May 31, 2015 Piękne masz to autko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted June 15, 2015 Share Posted June 15, 2015 Piękne masz to autko Widziałem na żywca piękny !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted June 19, 2015 Author Share Posted June 19, 2015 Dzięki chłopaki, ostatnio STI zaliczyło Wyrazów fajna zabawa i na pewno się wybiorę ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mRoZiOo Posted July 28, 2015 Share Posted July 28, 2015 mam nadzieje, że za 5 lat zamienie mojego Hawka na takie STi Gratuluje - piękny , stylowy samochód! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigsasza Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Bardzo piękne autko Gratulacje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 Cześć wszystkim. Chciałem pokazać SUBI na zimowych bucikach, myślałem że zaprezentuje go Wam na śniegu, ale aura nie pozwoliła na to Wiem że święta się już kończą ale tak czy siak Zdrowych i Wesołych Świąt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 felunek OEM z wersji US? Fajnie wygląda, tylko ta biel na błoto zaraz będzie bruuudna zimą.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adijocker Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Fajny setup. Wygląda elegancko, ale tak jak kolega wspomniał trzeba być odważnym, żeby białe felgi na zimę zakładać. Utrzymanie ich w czystości to niezłe wyzwanie. Ja miałem w lato i już mnie to denerwowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted December 26, 2015 Author Share Posted December 26, 2015 OEM ale niewiem czy US. Docelowo miały byc złote ale trafiłem te po malowaniu proszkowym wiec bez sensu było je kolejny raz malować. Ale obtarlem już delikatnie w jednej rant :/ wiec na na następna zimę będą złote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted February 17, 2017 Author Share Posted February 17, 2017 Jak widać lata lecą a nadal wygląda tak jak powinno Zapadła niestety decyzja o sprzedaży autka. Chciałem go wystawić na forum ale widać "prawo" się zmieniło i trzeba mieć 100postów a że się nie udzielam to nie mam Więc korzystam z powszechnych ogłoszeń. Jest bardzo drogo (wiec chyba do końca nie chce go sprzedać ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markos007 Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Jest bardzo drogo (wiec chyba do końca nie chce go sprzedać patrząc na forum gdzie kolejna generacja STI niedawno sprzedała się za 20 tys. drożej to myślę, że naprawdę nie chce sprzedawać tego auta i dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted December 26, 2017 Author Share Posted December 26, 2017 Od kilku dni jest na ogłoszeniu Nadal nie sprzedałem i powoli myślę o czymś wygodniejszym i szybszym wiec zrobię UP Cena na alledrogo zaporowa dla Fana Pana Adama który nie ma forum ale Ja jestem otwarty na negocjacje. Auto nadal seryjne, przebieg 100K z małym haczkiem. Po wymianie rozrządu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted January 8, 2018 Author Share Posted January 8, 2018 Ok, znów UP. Ale informacyjny. Po wystawieniu autka na sprzedaż, STI obraziło się i zagrzało ;/ Diagnoza UPG. Pojechało w Piątek do Carfit'a na UPG, dziś się okazało że również nie wytrzymał tłok. Więc dobre info dla przyszłego nabywcy (złe dla mnie), autko nadal na sprzedaż, ale w cenie kucizna od Carfita, + nowe sprzęgło w kpl. Czyli nie ma już czego się obawiać. Czekam na rozsądne oferty Cena nadal do negocjacji Autko będzie dwa tygodnie w Nowym Sączu, więc jakby się ktoś zdecydował z tamtych okolic to można go tam pewnie zobaczyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Sprzedałeś w końcu? Ładne auto, kupiłem praktycznie identyczne i też serię . Przebieg 54k km, więc UPG się zaraz odezwie... Jakie tłoki włożyliście z Carfitem i co jeszcze robiłeś w silniku? Panewki, wał? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatiKTP Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 Zestaw 'startowy' - kucizna, wieksze turbo, wtryski, mapa na 400 koni. Taki klasyk ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 3 minuty temu, PatiKTP napisał: Zestaw 'startowy' - kucizna, wieksze turbo, wtryski, mapa na 400 koni. Taki klasyk ? Na zestaw 400KM to raczej nie wystarczy, bo ten model ma duże problemy z chłodzeniem. Co najmniej trzeba dołożyć dobrą chłodnicę płynu i oleju, inaczej po 2-ch czy 3-ch przyspieszeniach temperatura płynu poza zakresem i tyle zabawy . Pytam poważnie co było włożone do praktycznie seryjnego auta nie pod kątem upalania a jedynie oczekując bezawaryjności. Bo co zrobić do upalania, to akurat orientuję bardzo dobrze . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipeK Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 W dniu 18.04.2018 o 11:09, Simon WRC napisał: Na zestaw 400KM to raczej nie wystarczy, bo ten model ma duże problemy z chłodzeniem. Co najmniej trzeba dołożyć dobrą chłodnicę płynu i oleju, inaczej po 2-ch czy 3-ch przyspieszeniach temperatura płynu poza zakresem i tyle zabawy . Pytam poważnie co było włożone do praktycznie seryjnego auta nie pod kątem upalania a jedynie oczekując bezawaryjności. Bo co zrobić do upalania, to akurat orientuję bardzo dobrze . Szymon w weekend odbieram, auto z MTS więc dam ci znać co Pan Marek wymyślił na bezawaryjny żywot;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon WRC Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 13 godzin temu, filipk93 napisał: Szymon w weekend odbieram, auto z MTS więc dam ci znać co Pan Marek wymyślił na bezawaryjny żywot;) Daj znać, bo jestem ciekawy co tam Marek powkładał . Rozumiem, że po dotarciu kierunek Pierre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipeK Posted May 8, 2018 Share Posted May 8, 2018 11 godzin temu, Simon WRC napisał: Daj znać, bo jestem ciekawy co tam Marek powkładał . Rozumiem, że po dotarciu kierunek Pierre... Dokladnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted August 15, 2018 Author Share Posted August 15, 2018 Carfit zrobił remont całego silnika + nowe sprzęgło, na alledrogo w ogłoszeniu jest skan FV. W dniu 18.04.2018 o 10:23, Simon WRC napisał: Sprzedałeś w końcu? Ładne auto, kupiłem praktycznie identyczne i też serię . Przebieg 54k km, więc UPG się zaraz odezwie... Jakie tłoki włożyliście z Carfitem i co jeszcze robiłeś w silniku? Panewki, wał? Nie sprzedałem ale nadal chcę. Jakoś się w to nie zaangażowałem, cały czas nim jeżdżę. Tłoki Mahle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.