SpAx Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Cześć, pochwale się wam moim nowym nabytkiem. Tydzień temu sprzedałem mojego Hawka STI (jego ostatnia fota) ;/ I chodź nie myślałem o subaru a raczej o jakimś AMG, to jak zobaczyłem tą sztukę wiedziałem że będzie moja (jej pierwsza fota) Jest seryjna, przebieg 55tysi, salon B-B, no i ciekawostka należała do sławnego sportowca z okolic Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmlody Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ładny Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukp Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Jak wrażenia z jazdy, wobec poprzedniego egzemplarza? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozzi Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ladny jednak seria z parapetem ma cos w sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Gratki! Od Adama Małysza.Co będzie teraz Adaś kupował?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Niewiem miedzy nim a mną był chwilowo inny właściciel Z tego co słyszałem ma jeszcze jakieś subaru. Jeśli chodzi o wrażenia, lepiej sie prowadzi, łatwiej ją opanować, układ kierowniczy poprawili, mocowo nie odczuwam różnicy chodź ma niby 20 koni więcej. Myślę ze do użytkowania na codzień jest lepiej. Ale to moja opinia sentyment do Hawka jednak pozostał Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juras K Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Zapraszam do nas na spota - z chęcią pooglądamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Dzięki, chętnie na jakiegoś spota dojadę chodź Hawkiem dwa lata sie wybierałem i nie dojechałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
abecer Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 Ładny,no i niebieski. 20 koni raczej ciężko odczuć tym bardziej że zyskał na masie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 A zyskał? Wydaje mi sie ze oba ważą po około 1500kg z hakiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abecer Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) Sprawdziłem,rzeczywiście ważą mniej więcej tyle samo. Chociaż My jest lepiej wyposażony. Edited March 2, 2015 by abecer Link to comment Share on other sites More sharing options...
adijocker Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Piękny, też mi się wydaję że to byłe auto Adama Małysza, wszystko by się zgadzało ;P Ale że w hawku parapet wyrzuciłeś to w szoku jestem, bez szpojlera ten tył jest taki goły, że aż brzydki ale są gusta i guściki. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Nie wyrzuciłem to był Spec D mało takich Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 Nie wyrzuciłem to był Spec D mało takich To nie był Spec.D Jej miałeś taką fajną wersję i nie wiedziałeś jaką? Mam nadzieje że nowy nabywca się tu ujawni i wszystko napiszę/opiszę Zmotywuj go A ja gratuluje możliwości posiadania Subaru Swoją drogą strasznie puchną nam te Subaraki z generacji na generację Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 U Emila F. gdzie hawk był kupiony, powiedziano mi ze to specyfikacja dyskretna na rynek niemiecki tzw. SpecD. Sam sobie tego nie wymyśliłem Jak nie SpecD to co? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OWOC Posted March 2, 2015 Share Posted March 2, 2015 (edited) U Emila F. gdzie hawk był kupiony, powiedziano mi ze to specyfikacja dyskretna na rynek niemiecki tzw. SpecD. Sam sobie tego nie wymyśliłem Jak nie SpecD to co? No to powiedzieli co wiedzieli... Jedna z trzech oficjalnie sprzedanych wersji MY07 Limited Spec.D była inna i MY06 Chwała Ci za to, że utrzymywałeś ją do końca w tym wizualnym setupie Bo większość co były na the forum, już takie nie są, stały się takie jak zwykłe STi Ok koniec tematu Edited March 2, 2015 by OWOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 Kurde nie mogłeś powiedzieć tego wcześniej cena była by inna pokazywalem ją dwa lata temu w starym wątku moje subaru, przedstawiłem jako SpecD no trudno teraz. Kupił ją kolega z forum i myśle że też zachowa ją w oryginale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 (edited) Co myślicie koledzy o takiej feldze na lato? Felgi Japan Racing JR10, będzie pasować, ma może ktoś takie? Jest też pierwsza mała zmiana z tyłu Edited March 24, 2015 by SpAx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guzik3 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 co to za wydech? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamooth Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Śliczna jest ...nie sądzę, żeby te felgi były dobrym pomysłem, może do civica byłyby ok.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 wydech to rodzima produkcja Ulter Link to comment Share on other sites More sharing options...
GiffK Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Dasz rade nagrać jak ten Ulter gada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Nie jest bardzo głośny, nagranie nie da efektu. Powiedziałem że ma być głośniejszy ale do normalnej jazdy i zrobili tak jak chciałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dajko Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 bardzo bardzo fajny te ich zadziorne przody rozbrajają... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpAx Posted April 19, 2015 Author Share Posted April 19, 2015 Część, mój aktualny rozmiar seryjnych felg to 18x8,5 ET55, czy bez problemowo uda się włożyć 18x9,5 ET40? i chciałem potwierdzić rozstaw? 5x114,3? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts