Jump to content

Klamoty z GT do GC??

Rudimental

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałbym podpytać w temacie opłacalności i oczywiście możliwości adaptacji kalmotów z GT my'99 do zwykłej budy GC (zarówno starszej jak i po lifcie). Mam rozbitego GTka (wszystkie blachy wkoło uszkodzone), więc pomyślałem żeby wsadzić go "na nowo" w nową budę...

Bardzo proszę o info czy taki zabieg jest do zrobienie, czy w większości podzespołów jest to przełożenie plug&play... (silnik, zawieszenie, układ napędowy etc..) Zapewne ktoś juz coś takiego robił, więc może coś podpowie.. ;)

Z gory dzięki za info :)

Posted

GC to buda też GTka

chodzi Ci o GL.

jest do zrobienia, budy są te same wiec mozesz smialo całego GTka wstawiać do budy z GLa. WIekszosc tak robi jak chce miec dobra nie bitą budę bo prędzej znajdziesz budę GLa bez wypadku niż GTka.

• 2 weeks later...
Posted

Tak dokładnie, chodziło mi o GL :) Czyli generalnie większość powinna pasować. Good news.

A jak sytuacja z wiązką silnika i kompem z GTka? Rozumiem, że również należałoby to obsadzić w GLu ? Czy moze tylko część wiązki da się jakoś dołożyc?

I słyszałem, że sanki w GTku sa troszke inaczej wyprofilowane pod silnik, niż w zwykłym.. Prawda czy fałsz?

Dzięki za info :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...