aaatomi Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Nabylem niedawno jak w temacie i przygotowyje do rajdów,kjs,supersprint, Zdjecia i wiekszy opis wkrótce:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeFo555 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 jeśli rajdówka to do nielegala się nadaje, nie tutaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Zresztą nie lepiej założyć temat jak już będziesz miał te zdjęcia i opis? miejsca nie zabraknie, nie trzeba rezerwować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaatomi Posted February 28, 2015 Author Share Posted February 28, 2015 (edited) Panowie zawsze można przenieść temat do odpowiedniego działu - auto buduje sam przy pomocy kolegów oraz firmy Carbon Yacht Product i Compozyt Yacht Product która zajmuje się wykonaniem laminatów z karbonu do auta. Edited February 28, 2015 by aaatomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur.wac Posted March 1, 2015 Share Posted March 1, 2015 (edited) tomek w końcu znalazłem ten wątek ale zdjęć nie mogę dodać na Twoje konto bo nie masz ukończonej rejestracji !!!! dodałem na swoim ja będziesz zarejestrowany zrobimy Ci album z budowy Panowie na prośbę właściciela opis budowy jego auta- w przygotowaniu auto do kjs, supersprint itd. bazą jest jak widać Impreza WRX bag choć odbiega ona lekko od serii auto pochodzi ze Szwajcarii w kraju czwarty rok przyjechało z mocą 280KM co potwierdzone jest dokumentami ze Szwajcarii ( po zbudowaniu auto odwiedzi hamownie w celu potwierdzenia dokumentów ).Układ wydechowy trzy cale . Obecnie samochód jest w trakcje diety odchudzanie środka, usunięta klima, przygotowany do obspawania i wkładania klatki , oczekuje na elektryka by usunął zbędne okablowanie przy okazji zostaną usunięte gumowe wytłumienia oraz zbędne wieszaki i uchwyty z karoserii. Firma Carbon Yacht Produkt dopasowała i zamontowała boczki drzwi w poczekalni oczekują kuwety oraz maskownice dekle na otwory karoserii ( to już po klatce) Pasy i fotele zamontowane tylko w celu przemieszczania się. Podwozie w zaskakująco zdrowym stanie. w miarę postępowania budowy auto będzie opisywane na bieżąco Edited March 1, 2015 by artur.wac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts