Jump to content

Subaru Impreza 2.0 WRX (Rajdówka)

aaatomi

Recommended Posts

Panowie zawsze można przenieść temat do odpowiedniego działu - auto buduje sam przy pomocy kolegów oraz firmy Carbon Yacht Product i Compozyt Yacht Product która zajmuje się wykonaniem laminatów z karbonu do auta.

Edited by aaatomi

tomek w końcu znalazłem ten wątek ale zdjęć nie mogę dodać na Twoje konto bo nie masz ukończonej rejestracji !!!! dodałem na swoim ja będziesz zarejestrowany zrobimy Ci album z budowy

Panowie na prośbę właściciela opis budowy jego auta- 

w przygotowaniu auto do kjs, supersprint itd. bazą jest jak widać Impreza WRX bag choć odbiega ona lekko od serii auto pochodzi ze Szwajcarii w kraju czwarty rok przyjechało z mocą 280KM co potwierdzone jest dokumentami ze Szwajcarii ( po zbudowaniu auto odwiedzi hamownie w celu potwierdzenia dokumentów ).Układ wydechowy trzy cale .

Obecnie samochód jest w trakcje diety odchudzanie środka, usunięta klima, przygotowany do obspawania i wkładania klatki , oczekuje na elektryka by usunął zbędne okablowanie przy okazji zostaną usunięte gumowe wytłumienia oraz zbędne wieszaki i uchwyty z karoserii.

Firma Carbon Yacht Produkt dopasowała i zamontowała  boczki drzwi w poczekalni oczekują kuwety oraz maskownice dekle na otwory karoserii ( to już po klatce)

Pasy i fotele zamontowane tylko w celu przemieszczania się. Podwozie w zaskakująco zdrowym stanie.

w miarę postępowania budowy auto będzie opisywane na bieżąco

Edited by artur.wac