blachaxxx Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 Mam pytanie jakie sa opinie o tej imprezie 1,5 "lanos"? Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
555marcin Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 "Nie jedzie" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 Chodzi mi o awaryjnosc itp, przesiadka bedzie z forda ka 55KM Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hefty Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Bezpieczne i niezawodne auto do codziennego przemieszczania się. Odrobinę wolniejsze - ze względu na masę - niż konkurenci z silnikami podobnej mocy, oraz palące większe ilości paliwa - ze względu na stały napęd obu osi (jeśli oczywiście rozmawiamy o takiej wersji, bo były również wersje przednionapędowe). Dobrze toleruje LPG. Dowiezie Ciebie i Twoich pasażerów bezpiecznie z punktu A do punktu B, a w zimie będziesz miał możliwość polatania bokiem po placu. Silnik bardzo ładnie brzmi, auto jest niezawodne. Może Ci się zdarzyć problem z odsprzedażą, ale to też nie jest regułą. Jeśli autem chcesz się poruszać po jakiejś aglomeracji, większej okolicy a wyjeżdżając gdzieś dalej nie będziesz musiał wyprzedzać co chwilę jakiejś ciężarówki, to będziesz zadowolony. I nie zginiesz w cieniu Golfów, Focusów itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blachaxxx Posted February 27, 2015 Author Share Posted February 27, 2015 dla kobity po miescie mysle o forku I ale nic ciekawego nie ma a te stosunkowo nowe sa dosc tanie i zawsze to 4x4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.