Wojt_O Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Przedstawiam mój nowy nabytek .. Piękny Legaś III generacji. Autko sprowadzone w 2014 ze Szwajcarii, kompletnie wyposażone, skórka w pięknym stanie, wszystkie instrumenty pokładowe również działają bez zarzutu. Autko mocno dopieszczone i doinwestowane przez poprzedniego właściciela, którego sytuacja życiowa na moje "szczęście" zmusiła do pozbycia się tego oto wyjątkowego pojazdu Mam nadzieję, że będzie służył długo w tak nienagannym stanie! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dymian Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Będziesz Pan zadowolony Nivo jeszcze jest na pokładzie? (klawisz na miejscu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Kozacki, ujeżdżałem takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojt_O Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Będziesz Pan zadowolony Nivo jeszcze jest na pokładzie? (klawisz na miejscu) Poprzedni właściciel wymienił wszystkie amory mimo iż są sprawne na zwykłe Kayaba ponieważ padł kompresor, tak więc z Nivo pozostał faktycznie tylko klawisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts