sc00by Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Witan A wiec padł solenoid, co było problemem z przeładowaniem turbo. I mnie jest standard 2 port Denso, jednak znalazłem kilka 3 portowych ponoć lepsze znalazłem fajny ponoć był instalowany w wersjach Prodrive. Jednak u mnie mimo pakietu Prodrive mam 2 portowy. S wiec czy musi być 2 portowy czy mogę zainstalować 3 port., czy muszę robić remap, jaka jest różnica? Pozdro -==- Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted February 25, 2015 Share Posted February 25, 2015 Roznica jest w sposobie dzialania. Jak nie chcesz jechac na korekty, to zaloz taki, jaki byl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sc00by Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 AMI a korekta to nowa mapa czy tylko jakieś korekty w obecnej? Jakieś istotne zmiany, i co się może wydarzyć jak nie zrobię remapu? -==- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aki001 Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 AMI a korekta to nowa mapa czy tylko jakieś korekty w obecnej? Jakieś istotne zmiany, i co się może wydarzyć jak nie zrobię remapu?załóż, odpal i zobaczysz... przestanie ładować... (będziesz miał taki efekt jakbyś wyjął restryktor) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 W sumie to pewnie tylko korekta. Ale jak nie miales robionej wczesniej mapy, to pewnie i tak trzeba zaczac od czegos. Nie wiem czy Ecutek i OpenEcu oferuja dostep do oryginalnej mapy tak po prostu i zmiany w niej, czy raczej trzeba wgrywac baze i budowac calosc "od nowa". To juz pytanie do specow od tych rozwiazan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
California Posted February 26, 2015 Share Posted February 26, 2015 (edited) załóż, odpal i zobaczysz... przestanie ładować... (będziesz miał taki efekt jakbyś wyjął restryktor) Dlaczego ma przestać ładować? Jak poprawnie podłączy, to będzie jeździć. Tylko wartości w tabelach WGDC dobre dla 2-portowego będą prawdopodobnie za wysokie dla 3-portowego. Edited February 26, 2015 by California Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts