Harvester Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Witam wszystkich!Chciałem serdecznie zaprosić wszystkich, którzy chcieliby legalnie potrenować w bezpiecznych warunkach, blisko Warszawy! 28.02.2015 (Sobota) odbędzie się trening otwarty na torze w Piasecznie pod Warszawą. Koszt treningu to 100 zł, jeździmy od 10 do 16.Ważna informacja, trening ma charakter zamknięty i obowiązują uprzednie zgłoszenia. Limit miejsc wynosi 10 samochodów. Nie ma gwarancji, że uczestnik który przybędzie na tor w dniu treningu, bez wcześniejszej zpowiedzi, będzie miał możliwość wzięcia udziału w treningu. Proszę zadzwonić dzień przed i zapytać jaki jest stan zgłoszeń. Każdy uczestnik zobowiązany jest do odbywania jazd w kaskach oraz zapiętych pasach bezpieczeństwa. Ta zasada wynika z tego, że mam tor dla siebie i swoich klientów, jednak niewielka ilość samochodów nie będzie kolidować.W celu zgłoszenia się do treningu, proszę zadzwonić pod 730 940 840 lub napisać email na adres info@prorallyschool.pl.Brak wolnych miejsc!Filmik prezentujący lokalizację: PozdrawiamHarv
Harvester Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Informuję, że brak już wolnych miejsc!
Harvester Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Dziękuję wszystkim za przybycie! Było bardzo miło Was gościć i mam nadzieję do zobaczenia następnym razem
szubaru Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 paskudne przeziębienie nie pozwoliło mi przyjechać
obcy17 Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Było fajnie....... Bardzo fajnie..... Harv!! Następnym razem proszę dawać znać wcześniej Leniwiec?!? Masz więcej zdjęć?? Nie wiem czym je robiłeś ale obiektyw musi być kozacki....
Leniwiec Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Leniwiec?!? Masz więcej zdjęć?? Nie wiem czym je robiłeś ale obiektyw musi być kozacki.... Mam mało fotek, napisz czym jeździłeś to sprawdzę Obiektyw Tamrona - daje radę, szczególnie w tej cenie.
Action Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Dzięki za fajnie spędzona sobotę Skoro wyszedł temat fotograficzny to zapraszam na blog mojego brata... dowiecie sie dlaczego stał z aparatem 3 godziny w najnudniejszym miejscu toru:) http://foto-nieobiektywny.blogspot.com/2015/03/test-olympus-om-d-e-m1-firmware-30-i-c.html?m=1
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.