Luqu Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 Ktore pasują ktore nie ? Przejrzałem pare wątków ale głownie rozpieraja sie ;-) xt i s-turbo a tam wiadomo IC i inne problemy Czy jakakolwiek od GD. Bedzie pasować czy szukać jakis konkretnych Nikt nic nie wie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 W turbo rozpórki idą przy podszybiu,jeśli w ssaku nie ma tam wysoko filtra , itp. to będzie pasować. Nawet ze zdjęć mozesz porównać, bo rozstawy, otwory itd-to jest chyba to samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted February 21, 2015 Author Share Posted February 21, 2015 Dzięki za odpowiedz. Czytając inne wątki padało hasło ze pasuje np od Gt w innych ze tylko SG ze przeszkadzają przewody klimy itd. Nie chce kupic i wku...ć sie po chwili ze ty brakuje 1 cm a tam 3 mm Link to comment Share on other sites More sharing options...
respect Posted February 21, 2015 Share Posted February 21, 2015 raczej rocznikami/ modelami szukaj. tzn do forka SF od GT, a do SG od GD. U Ciebie druga opcja , ale dobrze ,żeby ktoś kto przymierzał - potwierdził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Ja szukałem długo ale nie pasowały a jak już pasowała to przeszkadzały rurki klimy. Zamówiłem dedykowana do forka i pasuje idealnie, szkoda tylko ze jeszcze nie założona. Mogę zrobić foto jest tez naklejka producenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 Ja szukałem długo ale nie pasowały a jak już pasowała to przeszkadzały rurki klimy. Zamówiłem dedykowana do forka i pasuje idealnie, szkoda tylko ze jeszcze nie założona. Mogę zrobić foto jest tez naklejka producenta. Super byłbym bardzo wdzięczny. Jak dzis patrzyłem to niby duzo miejsca ale te przewody od klimy to jak na złość sa ustawione. Czekam na foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu91 Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 Chciałem kiedyś rozpórke wstawić do robala n/a i wystarczyło obrócić przewody od klimy przy kielichu ale bezpieczniej będzie kupić dedykowaną Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 Jest taka firma na znanym portalu aukcyjnym która produkuje rozporki nazywa sie staffa. Po kilku mailach okazało sie ze niby maja do GD ale jak im napisałem w czym problem to jakos tak nie przekonywujaco napisali ze powinno byc ok i tyle. Miał ktoś kontakt z tymi produktami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmarcin Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Jest taka firma na znanym portalu aukcyjnym która produkuje rozporki nazywa sie staffa. Po kilku mailach okazało sie ze niby maja do GD ale jak im napisałem w czym problem to jakos tak nie przekonywujaco napisali ze powinno byc ok i tyle. Miał ktoś kontakt z tymi produktami.P Próbowałem załozyć ich produkt od WRX do wolnego ssaka (GD właśnie) i był problem przewodami klimy. Rozpórka sama w sobie była ok, ale jak pisali poprzednicy lepiej dobrać dedykowaną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Tak to wyglada, niestety jeszcze nie założona bo przez podkładki podwyższające śruby są za krótkie i czekają na wymianę. Jest taka firma na znanym portalu aukcyjnym która produkuje rozporki nazywa sie staffa. Po kilku mailach okazało sie ze niby maja do GD ale jak im napisałem w czym problem to jakos tak nie przekonywujaco napisali ze powinno byc ok i tyle. Miał ktoś kontakt z tymi produktami. No to widzisz mi zrobili bez problemu i wyglada jak na zdjęciach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cart Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 przeszkadzały rurki klimy Rurki od klimy trzeba dystansem obniżyć i jest ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppmarian Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Tak to wyglada, niestety jeszcze nie założona bo przez podkładki podwyższające śruby są za krótkie i czekają na wymianę. Jest taka firma na znanym portalu aukcyjnym która produkuje rozporki nazywa sie staffa. Po kilku mailach okazało sie ze niby maja do GD ale jak im napisałem w czym problem to jakos tak nie przekonywujaco napisali ze powinno byc ok i tyle. Miał ktoś kontakt z tymi produktami. No to widzisz mi zrobili bez problemu i wyglada jak na zdjęciach. ile $$$ moze byc na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Poszło PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luqu Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 Tak to wyglada, niestety jeszcze nie założona bo przez podkładki podwyższające śruby są za krótkie i czekają na wymianę. Jest taka firma na znanym portalu aukcyjnym która produkuje rozporki nazywa sie staffa. Po kilku mailach okazało sie ze niby maja do GD ale jak im napisałem w czym problem to jakos tak nie przekonywujaco napisali ze powinno byc ok i tyle. Miał ktoś kontakt z tymi produktami.No to widzisz mi zrobili bez problemu i wyglada jak na zdjęciach. Ale co znaczy zrobili ? Przerabiali orginal pod twoje sugestie czy poprostu kupiłes ten za ok 200 zł i pasował bez cięcia i spawania ? BTW bardzo ładnie to wyglada Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebekian Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Wysyłałem wcześniej zdjęcia opisując temat rurek klimy i zrobili pasująca idealnie. Zakładam ze zapisali sobie wymiary i teraz nie powinno być problemu. Może powołaj się na klienta z Łodzi dla którego robili ta rozpórkę i sobie przypomną. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.