H4lik Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Paaanyy, potrzebuję pomocy - czy atrapa, maska i reflektory są takie same dla Legacy III 2002 i Outbacka II 2002? Reflektory poliftowe, nadmienię. Z góry dziękuję technicznym za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 (edited) Różnią się przetłoczeniami Ale nie jestem pewien, bo jakoś nie pasowało mi przy wymianie. Edited February 23, 2015 by lojszczyk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted February 25, 2015 Author Share Posted February 25, 2015 Dziękuję. Może ktoś jeszcze coś dorzuci, bo nie chcę wtopić, a podoba mi się atrapa z Legacy, która raczej w Outbacku nie występowała. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilka_liter Posted February 27, 2015 Share Posted February 27, 2015 Ja mam wprawdzie przedliftowe i tam bez problemu założyłem reflektor z outbacka. Jeżeli outback przeszedłm ten sam lifting twarzy co legacy to z poliftowymi powinno być tak samo. Jeżeli nie było lifitingu to reflektor nie będzie się zgrywał z maską. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted March 1, 2015 Author Share Posted March 1, 2015 Dziękuję za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts