Jump to content

Kalendarz pojezdzawek, KJSow i innych

Ayo

Recommended Posts

witam,

czy istnieje jakis ogolnodostepny kalendarz pojezdzawek, KJSow i innych upalanek ?

ostatnio zaczalem coraz staranniej planowac swoj czas wolny zapisujac ciekawe eventy w swoim googlowym kalendarzu,

wiekszosc uzywa smartfonow i w wiekszosci mozna sobie subskrybowac zewnetrzne kalendarze.

bylby ktos w ogole zainteresowany uzywaniem/prowadzeniem/updatowaniem takiego kalendarza ?

czy moze jednak pomysl glupi i szkoda zachodu.

tak pogladowo moj kalendarz na marzec ;)

b3f62b3e8413ece0.jpg

Edited by Ayo

Pomysł dobry tylko albo rozpisujesz kalendarz na cały kraj albo na to co jest w zasięgu.

Widzę, że 21-22.03 masz wolny, a warto zapisać sobie pewną imprezę, którą wszyscy chwalą. (no poza rygorystycznymi panami od BK)

http://www.montekarlino.pl

W kalendarzu The Forum, w zakładce na górze, jest kalendarz pojeżdżawek, ale nikt tam nic nie wpisuje ... a szkoda ;)

ja mogę lokalne imprezy wpisywać :-)

Edited by rybek

Widzę, że 21-22.03 masz wolny, a warto zapisać sobie pewną imprezę, którą wszyscy chwalą. (no poza rygorystycznymi panami od BK)   http://www.montekarlino.pl/index.php

o widzisz, o tym nie wiedzialem,

zbieram info o pojezdzawkach na roznych stronach, o wiekszosci dowiaduje sie przypadkiem ale widze, ze na stronce siescigam jest w miare wszystko w jednym miejscu.

akurat dla mnie sporo wygodniej byloby po prostu subskrybowac zewnetrzny kalendarz i korzystac z niego rownolegle do tego osobistego :) 

edytka: na siescigam na najblizszy w m-c w pomorskim nie ma nic

ale nikt tam nic nie wpisuje ... a szkoda

jakbym mial uprawnienia to bym wpisywal :P