KRYSZTAŁ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Witam. Oto mój Subarak pełną gembą, jednakże bez przelotu jeszcze Rocznik 2005 sprzed liftu. Na chwilę obecną ma nabite 220 000km. Jeździ sobie na Motulu i dobrze mu z tym. Na zimę zalany 5W40. Przy 115 000 wymieniony rozrząd i płyny, w międzyczasie klocki z tyłu. Auto działa jak marzenie. Wielu znajomych po przejażdżce w zimę Lasami i polami stwierdziło, że ten samochód dojedzie do piekła nawet Aktualnie czeka na nowego właściciela bo ja mam Dołek finansowy i muszę się odbić.Zakupić starszego trochę, takiego jak miałem wcześniej z 2001r. S-Turbo zasługuje na tą "S" kę. Polecam każdemu te auta!!!!!!!!!!!! Mamy z żoną dodatkowo boxerkę "Pepę" przez co nie mam Świni na lusterku Edited February 17, 2015 by KRYSZTAŁ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uzytkownik_ Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 ładna nalepka na klapie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yanas Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Oj to już trochę sprzedajesz to auto, bo szukając swojego na przełomie września i października 2014 pamiętam zielonego xt z Raszyna wystawianego na OLX zdaje się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRYSZTAŁ Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 Tak był na OLXie ale brak odzewu a jak był to tylko telefoniczny. Każdy by chciał dobre auto za połowę ceny. Taki klymat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
barczi Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 śliczny Forek. W tej budzie podobają mi się najbardziej , i kolor odpowiedni dla Leśnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paradise Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Zaje**sty Forek, warto podnieść I wciąż nikt sensowny się po niego nie zgłosił... Link to comment Share on other sites More sharing options...
michand Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 I wciąż nikt sensowny się po niego nie zgłosił... Mam nadzieję, że tylko do jutra.. Jestem zainteresowany "wforesterowaniem" się przy pomocy tego egzemplarza Witam i pozdrawiam! Michał Link to comment Share on other sites More sharing options...
michand Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 No i jak powiedziałem tak zrobiłem.. Przejechałem dopiero ~150km, ale nie przestaję się cieszyć Po wykonaniu pierwszych wiosennych prac kosmetycznych pojawią się zapewne nowe zdjęcia w nowym wątku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts