H4lik Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Dzwoni szwagier - "Jest sprawa - potrzebuję zamówić w sklepie internetowym część, ale jestem przed wypłatą". W porządku, odda po wypłacie. Kupione-Zapłacone. Trzy minety po zapłacie poprzez Przelewy24, przychodzi pusty emil o lakonicznym tytule, cytuję: "Brak czesci towaru". Hemoglobina. No i tyle tego było - na emaile brak odpowiedzi, dwa kontaktowe telefony wiecznie zajęte. Część w dalszym ciągu wisi sobie ponownie jako dostępna. Dzisiaj byłem na policji. Manipulacja. http://www.opineo.pl/opinie/alejasamochodowa-pl,negatywne Taka sytuacja. Może uchronię kogoś przed podobną wtopą. Niech Wam nawet przez myśl nie przejdzie alejasamochodowa.pl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnoldpe Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Dzwoni szwagier - "Jest sprawa - potrzebuję zamówić w sklepie internetowym część, ale jestem przed wypłatą". W porządku, odda po wypłacie. Kupione-Zapłacone. Trzy minety po zapłacie poprzez Przelewy24, przychodzi pusty emil o lakonicznym tytule, cytuję: "Brak czesci towaru". Hemoglobina. No i tyle tego było - na emaile brak odpowiedzi, dwa kontaktowe telefony wiecznie zajęte. Część w dalszym ciągu wisi sobie ponownie jako dostępna. Dzisiaj byłem na policji. Manipulacja. http://www.opineo.pl/opinie/alejasamochodowa-pl,negatywne Taka sytuacja. Może uchronię kogoś przed podobną wtopą. Niech Wam nawet przez myśl nie przejdzie alejasamochodowa.pl. No przykra sprawa. Zazwyczaj żaden sklep internetowy mający w nazwie aleja, dobrze nie wróży Link to comment Share on other sites More sharing options...
mechanik Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 @@H4lik, dzięki za info - na pewno się przyda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Premo Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 W porządku, odda po wypłacie. Kupione-Zapłacone. Trzy minety po zapłacie poprzez Przelewy24, przychodzi pusty emil . Dziwną lichwę stosujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4lik Posted June 12, 2015 Author Share Posted June 12, 2015 Lichwa, nie lichwa. Nastąpił, zupełnie nieoczekiwanie dla mnie, a właściwie to dla szwagra, szczęśliwy koniec - w poniedziałek pieniądze wróciły na konto. W międzyczasie kilka telefonów z policji w tej sprawie - interesowało ich, czy zwrot już nastąpił, bo tak deklarował sprzedający. O ile zrozumiałem, to niezrealizowanych zamówień mieli 1500. Licząc po stówce każde, to akurat by na nowe Subaru było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts