Jump to content

Alejasamochodowa.pl - przestrzegam!

H4lik

Recommended Posts

Dzwoni szwagier - "Jest sprawa - potrzebuję zamówić w sklepie internetowym część, ale jestem przed wypłatą". W porządku, odda po wypłacie. Kupione-Zapłacone.

Trzy minety po zapłacie poprzez Przelewy24, przychodzi pusty emil o lakonicznym tytule, cytuję: "Brak czesci towaru".

Hemoglobina.

No i tyle tego było - na emaile brak odpowiedzi, dwa kontaktowe telefony wiecznie zajęte.

Część w dalszym ciągu wisi sobie ponownie jako dostępna.

Dzisiaj byłem na policji.

Manipulacja.

http://www.opineo.pl/opinie/alejasamochodowa-pl,negatywne

Taka sytuacja.

Może uchronię kogoś przed podobną wtopą. Niech Wam nawet przez myśl nie przejdzie alejasamochodowa.pl.

Dzwoni szwagier - "Jest sprawa - potrzebuję zamówić w sklepie internetowym część, ale jestem przed wypłatą". W porządku, odda po wypłacie. Kupione-Zapłacone.

Trzy minety po zapłacie poprzez Przelewy24, przychodzi pusty emil o lakonicznym tytule, cytuję: "Brak czesci towaru".

Hemoglobina.

No i tyle tego było - na emaile brak odpowiedzi, dwa kontaktowe telefony wiecznie zajęte.

Część w dalszym ciągu wisi sobie ponownie jako dostępna.

Dzisiaj byłem na policji.

Manipulacja.

http://www.opineo.pl/opinie/alejasamochodowa-pl,negatywne

Taka sytuacja.

Może uchronię kogoś przed podobną wtopą. Niech Wam nawet przez myśl nie przejdzie alejasamochodowa.pl.

No przykra sprawa. 

Zazwyczaj żaden sklep internetowy mający w nazwie aleja, dobrze nie wróży  :angry:

• 3 months later...

Lichwa, nie lichwa. :P

Nastąpił, zupełnie nieoczekiwanie dla mnie, a właściwie to dla szwagra, szczęśliwy koniec - w poniedziałek pieniądze wróciły na konto. :D

W międzyczasie kilka telefonów z policji w tej sprawie - interesowało ich, czy zwrot już nastąpił, bo tak deklarował sprzedający.

O ile zrozumiałem, to niezrealizowanych zamówień mieli 1500. Licząc po stówce każde, to akurat by na nowe Subaru było.