piotrek_k Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Gdzie szukać centralki alarmu w WRX 2001? Mama ustawioną dosyć denerwującą funkcję funkcję, mianowicie sam. oczynne zamykanie się drzwi po odpaleniu samochodu. Co gorsze po włączeniu zapłonu drzwi zamykają się, podczas kręcenia otwierają się a po odpaleniu znowu się zamykają Nie wiem czy alarm to oryginał ale pilot ma 1 przycisk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piter Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Nie wiem czy alarm to oryginał Prawdopodobnie alarm masz dołożony przez poprzedniego właściciela, seryjnie był tylko centralny zamek sterowany z pilota w kluczyku. Gdzie szukać centralki alarmu to zależy jaki masz alarm i kto go montował ... nie dostałeś od poprzedniego właściciela żadnej dokumentacji/instrukcji ? na pilocie tez nie ma żadnych oznaczeń ? ... Najlepiej podjedź do warsztatu w swojej okolicy zajmującego się alarmami, tak będzie szybciej (i bezpieczniej) niż zgadywanie przez internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 O ile dobrze pamiętam to znajduje się z lewej strony kolumny kierowniczej. Dokładałem sterowanie centralnym z pilota, ale cholera dokładnie nie pamiętam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek_k Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 Dokumentacji nie mam żadnej, na pilocie też nic nie ma. W ubiegłym roku szukałem chyba już pod każdym plasikiem tapicerki i nie znalazłem...ale tak naprawdę to nie wiem czego szukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts