Jaroma Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 (edited) ... taka sytuacja :/ Zwracam się z prośbą o przekazanie 1% podatku na pomoc w rehabilitacji i skutków Stwardnienia Rozsianego. Podatek można przekazać na subkonto w fundacji prowadzonej przez Polskie Towarzystwo Stwardnienia Rozsianego w programie „Mam szansę”. Aby przekazać 1% podatku wystarczy w zeznaniu podatkowym podać: Numer Krajowego Rejestru Sądowego (KRS): 0000083356 Konieczne jest również wpisanie w rubryce "INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE, cel szczegółowy 1%" „Mam szansę” Jarosław Marek, Na podstawie tych informacji Urząd Skarbowy przeleje pieniądze do Fundacji, oraz przekaże informacje, że są to pieniądze skierowane na leczenie i rehabilitację. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc... Edited February 19, 2019 by Jaroma 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vince_snd Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Pojszło. Zdrowia życzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroma Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 WIELKI . Prośba jak co roku ogromna i ta sama. Kto może przekazać mi procenta - proszę. .Zakwalifikowałem się do eksperymentalnego programu... machina ruszyła... cholera jak dobrze pójdzie elektryke mi wymienią... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroma Posted October 29, 2018 Author Share Posted October 29, 2018 Pilnie sprzedam moje Subaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroma Posted January 14, 2019 Author Share Posted January 14, 2019 CześćUPDATE Kto może przekazać mi procenta to poproszę.http://www.jaroslaw-marek.gda.pl/Super eksperymantalna terapia nic nie dała. Wzloty i upadki są coraz większe. Trend jest spadkowy....Dziękuję,Pozdrawiam,Jarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroma Posted February 19, 2019 Author Share Posted February 19, 2019 Taki trochę tutejszy ziom liczę na patriotyzm lokalny i wasze wsparcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bvb Posted February 19, 2019 Share Posted February 19, 2019 Swój 1% już zdążyłem rozdysponować, więc właśnie poszedł przelewem drugi . Trzymaj się! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroma Posted February 27, 2019 Author Share Posted February 27, 2019 W dniu 19.02.2019 o 14:38, bvb napisał: Swój 1% już zdążyłem rozdysponować, więc właśnie poszedł przelewem drugi . Trzymaj się! Dziękuję bardzo , doleciało.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts