Wojciech Ciesielski Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Witam , czy przełożenie z tego samochodu silnika do mojej imprezy obędzie się bez żadnych problemów , dokładnie chodzi mi o wiązkę , skrzynie czy tylko wyciągamy mój wkładamy nowy i tyle ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Nie będzie tak łatwo.Silnik idzie razem z Ecu i wiązkę w Twoim aucie należy przerobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Ciesielski Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 jest to duży koszt czy nie ? i co mam wziaść razem z tym silnikiem od chłopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Koszty są spore,ale ważniejsze aby po przekładce wszystko dobrze hulało.Poczytaj ku przestrodze http://www.forum.subaru.pl/index.php?/topic/77074-zagadka-nie-do-rozwi%C4%85zania/ Warto mieć fachowca od takich przeszczepów pod ręką w razie kłopotów i z nim najpierw obgadać temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciech Ciesielski Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 czyli najlepiej szukać silnika 2.2 ? wtedy wszystko pasuje ? tak doczytałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
BartZ Posted February 13, 2015 Share Posted February 13, 2015 czyli najlepiej szukać silnika 2.2 ? wtedy wszystko pasuje ? tak doczytałem Zdecydowanie najprościej, najłatwiej, najszybciej, a co za tym idzie i najtaniej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts