Stefan GT Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Witam,chciałbym zamontować do swojej Imprezy GC 2.0T z 97 roku cały układ napędowy z Imprezy GD WRX.Czy wie ktoś z doświadczenia czy będzie to pasowało bez wielkich przeróbek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 Będzie pasować,ale trochę roboty jest,bez przeróbek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan GT Posted March 4, 2015 Author Share Posted March 4, 2015 wielkie dzięki za informację. wiadomo że zawsze jest trochę roboty ale najważniejsze że nie trzeba nic przerabiać wiesz to z własnego doświadczenia czy któryś z kolegów z forum robił taki zabieg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 ja miałem przekładaną skrzynie 6MT, dyfer, wał, zwrotnice, hamulce, półosie, amory z STI 2005 poza tym bez przeróbek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek1986 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 półosie nie są za długie? amory z STI 2005 trochę za lekki samochód do tego zawieszenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 półosie nie są za długie? amory z STI 2005 trochę za lekki samochód do tego zawieszenia Wszystko działa ok, żadnych niepokojących dźwięków czy innych objawów jeśli chodzi o półosie. Wymienione same amory, sprężyny zostały z GT, więc myślę, że auto jest twardsze ale nie dużo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waszka Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 ja miałem przekładaną skrzynie 6MT, dyfer, wał, zwrotnice, hamulce, półosie, amory z STI 2005 poza tym bez przeróbek Półosie wymagają modyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cybel Posted March 5, 2015 Share Posted March 5, 2015 ja miałem przekładaną skrzynie 6MT, dyfer, wał, zwrotnice, hamulce, półosie, amory z STI 2005 poza tym bez przeróbek Półosie wymagają modyfikacji. Nie wymagają w przypadku przełożenia zwrotnic tylnych,wahaczy itp.Wtedy zakładasz seryjne półosie na tył z STi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts