FanSub Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Proszę o pomoc w określeniu procedury krok po kroku kopiowania kontaktów z Samsunga Galaxy SIII do fabrycznego zestawu głośnomówiącego w XV. Mój problem nie jest jednostkowym, zatem mam pytanie, czy Subaru przewiduje jakiś upgrade oprogramowania, co zniweluje problem występujący także u innych użytkowników aut marki Subaru. Z góry dziękuję
Maikler Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Nie opisałeś jaki dokładnie masz problem. U mnie (Sony Xperia Z2) z kolei nie dało się kopiować wszystkich kontaktów za jednym razem. Postępowałem zgodnie z instrukcją obsługi zestawu głośnomówiącego i w momencie, kiedy system oczekiwał na przesłanie kontaktów, w swoim telefonie wybierałem kontakt - wyślij przez Bluetooth, a po odebraniu przez system nadawałem etykietę głosową. I tak pojedynczo z każdym kontaktem... Ale i tak nie skopiowałby mi całości, bo pamięć jest ograniczona, ale nie pamiętam do ilu kontaktów.
FanSub Posted February 12, 2015 Author Posted February 12, 2015 Dziękuję Maikler za zainteresowanie. Z tego co napisałeś, to widzę, że nie wybierałem kontaktu z jednoczesnym wysyłaniem przez Bluetooth. Spróbuję zatem jeszcze raz, tak jak wskazałeś. Pozdrawiam
Maikler Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Spróbuj i daj znać, czy się udało system musi oczekiwać na odbiór kontaktu z telefonu, a Ty w tym czasie wysyłasz przez Bluetooth z telefonu.
Karas Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 Oj dobrze ze odrazu zmienilem na stacje multimedialna bo bym "psy wieszal" na takim radiu:)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.