Piotrwach Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Mam takie pytanie gdzie a wlasciwie w ktorym miejscu mam wywiercic dziure w wydechu zeby zamontowac czujnik. Mam zalozona downpip zaraz za turbina i pomyslalem ze gdzies tam ale prosze o jakas podpowiedz. Dziekuje i Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMI Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Im blizej cylindra/cylindrow, tym lepiej. Skoro masz tylko jeden czujnik, to najlepiej jak najblizej po zlaczeniu kanalow kolektora wydechowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareckiislandia Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 A co by było jak byś sie podłączył do tego czujnika co masz jest w uppipe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilwro Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 A co by było jak byś sie podłączył do tego czujnika co masz jest w uppipe. ja własnie EGT tam dałem i było ok do czasu dzwona Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts