raph Posted February 10, 2015 Share Posted February 10, 2015 Witam, Po zamknięciu drzwi kierowcy, ciągle świeci mi się kontrolka, że są otwarte i nie mogę zamknąć drzwi pilotem. :/ W którym miejscu jest ten czujnik i jak wygląda? Już znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lookita Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 ...a co,zatkal sie w oslonce?;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raph Posted February 12, 2015 Author Share Posted February 12, 2015 No niestety poważniejsza sprawa - ta plastikowa ramka pękła. :/ Muszę kupić nowy - ale to co widzę na Allegro nie wygląda jak mój czujnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybu Posted February 12, 2015 Share Posted February 12, 2015 taki ? http://allegro.pl/subaru-legacy-03-08-czujnik-otwarcia-drzwi-i5011241673.html ja w ogole nie mam i sie zamierzam kupic lecz juz sie na jednym sie nacialem i zwlekam Link to comment Share on other sites More sharing options...
raph Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 No właśnie nie taki - bo ten ma miejsce na jakąś śrubkę (?), a jak nie mam tam żadnej śrubki, tylko to jest jakoś zatrzaskiwane. Trochę później trzasnę fotkę. ASO chce za nowy 63 zł - jak się nic na Allegro nie znajdzie to pewnie kupię w ASO, bo i tak chyba się będę wybierał dorobić drugi kluczyk. To jest ta "ramka", który jest zatrzaskiwana na przycisku. Ta ramka właśnie mi pękła, więc przycisk nie może się trzymać ramy auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 No właśnie nie taki - bo ten ma miejsce na jakąś śrubkę (?), a jak nie mam tam żadnej śrubki, tylko to jest jakoś zatrzaskiwane. Trochę później trzasnę fotkę. ASO chce za nowy 63 zł - jak się nic na Allegro nie znajdzie to pewnie kupię w ASO, bo i tak chyba się będę wybierał dorobić drugi kluczyk. To jest ta "ramka", który jest zatrzaskiwana na przycisku. Ta ramka właśnie mi pękła, więc przycisk nie może się trzymać ramy auta. Może dlatego, że na aukcji jest krańcówka do drzwi tylnych, a Ty szukasz do przednich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raph Posted February 14, 2015 Author Share Posted February 14, 2015 Domyśliłem się - jak mi ASO też taki rysunek przysłało WOJO, Może gdzieś tam za granicą da się za dolara zamówić? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
WOJO Posted February 14, 2015 Share Posted February 14, 2015 Domyśliłem się - jak mi ASO też taki rysunek przysłało WOJO, Może gdzieś tam za granicą da się za dolara zamówić? :> Za dolara niestety nie, ale już za 10$... Myślę zatem, że zaproponowana przez ASO cena 63zł nie jest specjalnie wygórowana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grzybu Posted February 15, 2015 Share Posted February 15, 2015 To jak to w koncu jest w moim legasiu wydaje mi sie ze pasi ten z aukcji, probowalem wybebeszyc od pasazera ale nie moge go wyjac, sadzilem ze jest wlasnie przykrecony od wewnatrz - pod plastikowym slupkiem za nic na zewnatrz nie chcial mi wyjsc - a jak bym go obadal to na bank bede wiedzial cos szukac Link to comment Share on other sites More sharing options...
raph Posted February 15, 2015 Author Share Posted February 15, 2015 No ja tam żadnej śrubki nie widzę, ale oczywiście mogę się mylić. Od strony pasażera też miałem problem, żeby wyjąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.