tedimy99 Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Doradzi ktoś z Was , jak dostać się do podświetlenia zegarka w Foresterze SG. Godzinę wyświetla , brakuje podświetlenia. Z góry dzięki.
Guest Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=L11UQk7G23U wygląda na prostą czynność
STRAZAK Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 tylko jest to wersja USA tam jest inna kostka i inaczej realizowane podświetlenie, wersja europejska niestety nie ma na wierzchu tej żarówki trzeba się bardziej zagłębić w sam zegarek.
tedimy99 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Czyli trzeba zdjąć ten czarny panel , który jest na zatrzaskach?
STRAZAK Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Cały schowek musisz zdemontować, przednia część ta z zegarkiem jest przykręcona na wkręty a sam zegarek jest w puszce zamkniętej na zatrzaski. W wersji USA tej co na filmie sprawa jest dziecinnie prosta co wersji Europejskiej się nie wypowiadam bo nie rozbierałem sprawdziłem tylko czy działa i tyle. W każdym bądź razie na pewno nie widać tej żarówki z zewnątrz. Mam nadzieje że za bardzo się nie zmartwiłeś tą informacją.
tedimy99 Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Myślę ,że poradzę mam ciepły garaż i póki co długie wieczory .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.