wojekkubicz Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Panowie, Mam ogromną i pilną (na dziś) prośbę! Czy jest ktoś z Warszawy, kto mógłby podjechać w okolice Woli i pomóc mi ocenić stan subaraka? Jest po kolizji. Potrzebna pilnie osoba, która ma o tym pojęcie.. Bardzo zależy mi na tym, aby to było dzisiaj. Jeśli znajdzie się jakaś dobra dusza, proszę o kontakt na priv. Dzięki bardzo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fala Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Obfotosuj i wrzuć tutaj zdjęcia - oprócz nic nie wnoszącej bogatej dyskusji nie do uniknięcia na forum powinno się znaleźć kilka sensownych głosów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebachon Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Też uważam, że zdjęcia wiele dadzą. Tu na Forum jest sporo fachowców. Na pewno Ci pomogą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojekkubicz Posted February 7, 2015 Author Share Posted February 7, 2015 Dzięki Panowie, tak byłoby najprościej.. Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lojszczyk Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 A gdzie teraz jesteś? Mogę podjechać, bo mam czas do 17:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.