TOM-GUM Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Panowie ma ktoś jakieś doświadczenie z tymi klockami,mam do wziecia w dobrych pieniądzach.Warto je zakładać do STI? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PR7EMEK Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Miałem założone klocki StopTech Street razem z BBK StopTech'a w WRX'ie. Przy cywilnym użytkowaniu bez zastrzeżeń, na zimno dobrze łapią, a po rozgrzaniu jeszcze lepiej, kilkukrotne ostre lub nagłe awaryjne hamowanie nie robi na nich wrażenia. Nie jeździłem po torze, itp. więc tutaj się nie wypowiem. Co do pylenia, to na białych felgach widać je wyraźnie, ale nie ma tragedii. Nie piszczą. W USA kosztują około 100$ za przód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOM-GUM Posted February 6, 2015 Author Share Posted February 6, 2015 Ok dzięki raczej umnie też jazdy wiecej po ulicy niż na torze.Właśnie mam je w podobnej cenie za 330zł na nmiejscu.Chyba sie zdecyduje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts