thomson0073 1631 Posted February 12 Share Posted February 12 1 minutę temu, Aga napisał: Jakie zimówki do Forka SJ XT polecacie? Zależy chyba od warunków. Ja, moja żona, tata, siostra jeździmy na Nokianach i jest super. Na śniegu, na mokrym, na błocie pośniegowym dają radę. Pod sporą górę która aktualnie non stop jest pokryta śniegiem dają radę. W moim Legasiu kolejny komplet na zimę raczej też będzie Nokian. Link to post Share on other sites
Herbert 35 Posted February 23 Share Posted February 23 Pancerne Q... Wiosna - wszystko z pod ziemi wyłazi... Link to post Share on other sites
1uq 360 Posted February 23 Share Posted February 23 1 godzinę temu, Herbert napisał: Pancerne Q... Wiosna - wszystko z pod ziemi wyłazi... coraz dziwniejsze te kolce robią 1 Link to post Share on other sites
radiolog 193 Posted February 23 Share Posted February 23 Dobrze ze został , mnie wyleciał i powietrze zeszło do 0 w 1 km 1 Link to post Share on other sites
Herbert 35 Posted February 25 Share Posted February 25 W dniu 23.02.2021 o 16:14, radiolog napisał: Dobrze ze został , mnie wyleciał i powietrze zeszło do 0 w 1 km Ja dopompowałem i 3km do wulkanizacji na pełnym balonie dojechał... Kołki jakby co są w bagażniku... Link to post Share on other sites
buc niskopienny 40 Posted February 25 Share Posted February 25 W dniu 23.02.2021 o 16:14, radiolog napisał: Dobrze ze został , mnie wyleciał i powietrze zeszło do 0 w 1 km Polecam zestaw naprawczy ze sznurkami za pi razy drzwi 50pln. Nic nie waży, nie zajmuje miejsca, ma długi okres trwałości nawet po otwarciu tubki z klejem aktywacyjnym i prawie nic nie kosztuje. Używałem już trzykrotnie i nigdy nie musiałem poprawiać u wulkanizatora. Niestety łata tylko małe dziurki ale na taki wkręt jak znalazł. Link to post Share on other sites
Recommended Posts